Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Q&A-kyselytunti ke 15.1. klo 18.30 – Koiratanssin uudet säännöt

15.01.2020 @ 18:30 - 20:00

Keskiviikko 15.1.2020 klo 18.30-20 – Q&A Kysy koiratanssin uusista säännöistä

Tällä kyselytunnilla pääset kysymään vuoden alussa muuttuneista koiratanssin uusista säännöistä. Valmentajana kysymyksiin vastaa koiratanssituomari ja arvokisamenestyjä Nadja Böckerman.

Kaikki Q&A-lähetykset ovat jäsenille ilmaisia. Sinulla on mahdollisuus joko lähettää etukäteen kysymyksiä valmentajille tai kysyä live chatin kautta suorassa lähetyksessä. Kyselytunti taltioidaan ja sen voi katsoa jäsenenä myös jälkikäteen. Ole aktiivinen ja tule mukaan kysymään ja keskustelemaan!

Valmentajan esittely

Seuraamisen teemaviikoilla valmentajana toimii Nadja Böckerman.

“Olen harrastanut koiratanssia yli 10 vuotta. Nykyisen kisakumppanini bordercollie Flow’n kanssa olen saavuttanut freestylessä mm. Pohjoismaiden mestaruuden, PM-pronssia, Suomen mestaruuden viitenä peräkkäisenä vuotena sekä useita PM-joukkuemitaleja. Toimin myös koiratanssin tuomarina.”

Näin pääset mukaan!

  1. Mikäli et ole vielä jäsen, liity ensin jäseneksi! Q&A-lähetyksiin on pääsy vain jäsenillä ja ne ovat jäsenille ilmaisia.
  2. Pääset kyselytunnille mukaan suoraan SporttiRakin etusivulta tapahtuman aloitusajankohtana, kunhan olet kirjautunut jäsentunnuksillasi sisään. Jäsenyytesi tulee vain olla voimassa eikä sinun tarvitse ilmoittautua erikseen.
  3. Mikäli et ehdi suoraan lähetykseen mukaan, voit katsoa tallenteen jälkikäteen jäsenten videoarkistosta, jonne se ilmestyy automaattisesti heti lähetyksen jälkeen.
  4. Voit käydä jättämässä etukäteiskysymyksesi tapahtuman omalle sivulle, niin nappaamme ne sieltä mukaan lähetykseen.

Liity jäseneksi!

 

SporttiRakin Q&A-kyselytunnit
SporttiRakin järjestämille teemakohtaisille kyselytunneille voit osallistua suoraan kotisohvalta käsin tai vaikka autossa istuessasi. Et tarvitse osallistumiseen muuta kuin pääsyn nettiin. Jäsenenä voit lähettää toivomasi kysymykset jo etukäteen tai esittää niitä lisää suorassa lähetyksessä live chatin kautta. Asiantuntijoina toimivat oman alansa huippuammattilaiset. Q&A-kyselytunteja järjestetään noin kerran kuussa. Q&A-lähetyksiin pääsy on vain jäsenille, jotka näkevät ne veloituksetta – myös tallenteina. Lähetettyjen etukäteiskysymysten lisäksi suorassa lähetyksessä on mahdollisuus kysyä live chatin kautta koko ajan myös lisäkysymyksiä.

Tarkemmat tiedot

Päivämäärä:
15.01.2020
Aika:
18:30 - 20:00
Tapahtumaluokka:

Järjestäjä

SporttiRakki
Sähköposti
toimitus@sporttirakki.fi
View Järjestäjä Website