Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Rally-tokon teemaviikot 21.1.-1.3: Kohti kisoja

21.01.2020 - 01.03.2020

Rally-tokon teemaviikot 21.1.-1.3.: Kohti kisoja

Tammi-helmikuun aikana SporttiRakissa ovat käynnissä RALLY-TOKON TEEMAVIIKOT – KOHTI KISOJA. Näiden teemaviikkojen aikana (21.1.-1.3.) julkaisemme viikoittain valmentajan vinkkivideoita rally-tokon kisasuorituksen rakentamiseen. Teemaviikkoihin kuuluu myös aloitusluento sekä Q&A-kyselytuntilähetys, jossa pääset kysymään lisäneuvoja suorassa videolähetyksessä.

  • Nettiluento tallenteena ti 21.1. (illalla)
  • Q&A-kyselytunti suorana lähetyksenä ma 24.2. alkaen klo 19

Teemaviikkojen sisältö

  • Teemaviikkojen vinkit tähtäävät rally-tokossa kilpailemaan aikovien taitojen ja tietojen kartuttamiseen
  • Kisasuorituksen rakentaminen
  • Uusiminen – milloin kannattaa ja miten?
  • Mikä on sallittua ja mikä ei?
  • Yleisimmät virheet ja vinkit niiden korjaamiseen

Valmentajan esittely

Teemaviikoilla valmentajana toimii Krista Karhu.

“Olen ammattikouluttaja Ylöjärveltä (Koirakoutsi) ja lajeinani ovat toko ja rally-toko. Lajista riippumatta tavoitteenani on auttaa koiraa ja ohjaajaa löytämään iloinen ja tasapainoinen yhteistyö, joka kantaa hyvästä arjesta aina harrastuksiin ja kisakentille saakka. Omat tämän hetkiset koirani ovat berni FI TVA, FI RTVA, SM3 -15 ja -17 Tassupihan Francina sekä nuori bordercollie-herra Tending Adventure, joka on vasta aloitellut kisauraansa tokon puolella. Toimin myös rally-tokon ylituomarina.”

Näin pääset katsomaan videot!

  1. Mikäli et ole vielä jäsen, liity ensin jäseneksi! Teemaviikkojen videoihin on katseluoikeus vain PRO-jäsenillä ja ne ovat jäsenille ilmaisia.
  2. Pääset katsomaan videoita aina heti, kun ne julkaistaan ja voit katsoa niitä niin monta kertaa kuin haluat. Sinun tulee vain olla kirjautuneena sisään aktiivisilla jäsentunnuksillasi. Löydät teemaviikkojen vinkkivideot sivustomme PRO-sisällöistä, etusivulta sekä erikseen teemaviikkojen omalta sivulta.

Liity jäseneksi!


SporttiRakin teemaviikot
SporttiRakin teemaviikot ovat helppo pääsy huippuvalmentajien oppiin. Julkaisemme kunkin teemaviikkojakson aikana noin 6-12 kpl vinkkivideoita samasta aihepiiristä, jotka on kuvattu vastuuvalmentajan kanssa varta vasten SporttiRakin PRO-jäsenille. Vinkkivideoiden avulla voit opetella asioita rauhassa kotona oman koirasi kanssa. Lisäksi teemaviikoille kuuluu Q&A-kyselytunti eli suora videolähetys, jossa jäsenillä on mahdollisuus kysyä live chatin kautta lisäkysymyksiä valmentajalta tai lähettää kysymykset jo etukäteen ja kuunnella vastaukset tallenteelta. Useimpiin teemaviikkoihin kuuluu mukaan myös nettiluento aiheen teoriasta. Kaikilla PRO-jäsenillä on automaattisesti pääsy katsomaan kaikki teemaviikkojen materiaalit ilmaiseksi. Materiaalit jäävät katsottavaksi myös teemaviikkojen jälkeen.

Tarkemmat tiedot

Alkaa:
21.01.2020
Loppuu:
01.03.2020
Tapahtumaluokka:

Järjestäjä

SporttiRakki
Sähköposti
toimitus@sporttirakki.fi
View Järjestäjä Website