Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Nettiluento ke 25.9. klo 18.30 – Ohjaajan fysiikka

25.09.2019 @ 18:30 - 20:30

Keskiviikko 25.9.2019 klo 18.30-20.30 – Ohjaajan fysiikka

Tämä nettiluento on samalla aloitusluento OHJAAJAN FYSIIKKA -teemaviikoille.

Ohjaajan fysiikka -teemaviikoilla käännetään katse koiraurheilun maailmassa koirasta ihmiseen. Monet koiraurheilulajit asettavat haasteita sekä koiran, että ohjaajan fysiikalle, joten teemaviikoilla käsitellään koiraurheilevan ihmisen fysiikkaharjoittelua; alkulämmittelyä, nopeus- ja reaktioharjoittelua, lihashuoltoa ja palautumista.

  • Mitä koiranohjaajan fysiikkaharjoittelu on?
  • Erilaisissa koiraurheilulajeissa vaaditaan ohjaajalta erilaisia ominaisuuksia. Miten eri lajien fysiikkaharjoittelu eroaa toisistaan?
  • Miten oman fysiikan kehittymistä voi edistää koiraurheilun lajiharjoittelun ohella?
  • Miten huolehtia omasta ja koiran fyysisestä suorituskyvystä kilpailu-/koepäivänä?
  • Miten kannattaa rytmittää harjoittelua kilpailu-/koekauden aikana?

Luennoitsija: Kaisa Urbanus

Luennoitsijan esittely

“Olen Kaisa Urbanus, fysioterapeutti ja koiraurheilevien ihmisten fysiovalmentaja yrityksessäni Fysio Unleash. Koiraurheilun parissa omat lajini ovat agility, toko & canicross ja harrastuskoirina perheessä on kaksi aktiivista setteriä. Koulutustaustani puolesta katselen koiraurheilumaailmaa fysioterapian näkövinkkelistä ja koen, että fysioterapialla on paljon annettavaa jatkuvasti kehittyvälle koiraurheilun maailmalle. Valmennuksissani pyrin motivoimaan ihmisiä huolehtimaan sekä omasta, että koiran fysiikasta ja hyvinvoinnista kokonaisvaltaisesti. Koirakon molempien osapuolien fyysinen ja psyykkinen hyvinvointi luo mielestäni edellytykset ja perustan onnistumisille ja menestykselle koiraharrastuksissa.”

Näin pääset luennolle!

  1. Mikäli et ole vielä jäsen, liity ensin jäseneksi! Nettiluennoille on pääsy vain jäsenillä ja ne ovat jäsenille ilmaisia.
  2. Pääset luennolle mukaan suoraan SporttiRakin etusivulta tapahtuman aloitusajankohtana, kunhan olet kirjautunut jäsentunnuksillasi sisään. Jäsenyytesi tulee vain olla voimassa eikä sinun tarvitse ilmoittautua erikseen.
  3. Mikäli et ehdi suoraan lähetykseen mukaan, voit katsoa luennon jälkikäteen jäsenten luentoarkistosta, jonne se ilmestyy automaattisesti heti luennon jälkeen.

 

SporttiRakin nettiluennot
SporttiRakin järjestämille nettiluennoille voit osallistua suoraan kotisohvalta käsin. Et tarvitse osallistumiseen muuta kuin pääsyn nettiin. Luennoitsijoina toimivat oman alansa huippuammattilaiset ja luentoja järjestetään 2 krt kuussa. Luennoille pääsy on vain jäsenille, jotka näkevät ne veloituksetta – myös tallenteina. Suorassa lähetyksessä luennoitsijalta on mahdollisuus kysyä live chatin kautta myös lisäkysymyksiä. 

Tarkemmat tiedot

Päivämäärä:
25.09.2019
Aika:
18:30 - 20:30
Tapahtumaluokat:
,

Järjestäjä

SporttiRakki
Sähköposti
toimitus@sporttirakki.fi
View Järjestäjä Website