Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Nettiluento ti 22.8. klo 18.30 – Reaktiivisen koiran kanssa harrastaminen

22.08.2023 @ 18:30 - 20:30

Tiistai 22.8.2023 klo 18.30-20.30 – Reaktiivisen koiran kanssa harrastaminen

Luennolla perehdytään reaktiivisen koiran kanssa harrastamiseen: sen haasteisiin ja mahdollisiin ratkaisuihin. 

Luennon teemat

  • Millainen on reaktiivinen koira?
  • Kokonaisuuden huomioiminen
  • Synnynnäistä vai opittua?
  • Sijaistoiminnot – uhka vai mahdollisuus?
  • Menetelmien ja palkkioiden valinta

Luennoitsijan esittely

Luennoijana toimii Sevil Ilter.

Käyttäytymisanalyyttisen eläintenkoulutuksen asiantuntija (Tampereen yliopisto), Eläintenkouluttaja AT (Sedu), Koira-alan mentaalivalmentaja (KPEDU), Sport Dog Coach 2021, NLP Practitioner 2021, Dobo koulutusohjaaja 2016, Suomen Avustajakoirayhdistys Ry:n kouluttaja, Suomen kuulo- ja tukikoirat Ry:n kouluttaja, opettaa BRAHEn luonto- ja hevoskeskuksella uusia eläintenkouluttajia (AT)

“Ensimmäisen oman koirani olen saanut vuonna -91 ja ensimmäinen harrastuskoirani kotiutui vuonna 2006. Talossa on asustellut aikuisiällä viisi dobermannia, sekä tällä hetkellä myös nuori belgianpaimenkoira groenendael, josta toivottavasti tulee mukava kaveri kisakentille muiden koirien nyt jo eläköidyttyä.Olen aloittanut kilpailemisen vuonna 2007 ja kisannut tokossa, rally-tokossa sekä pk-lajeista suojelussa ja erikoisjäljellä. Haaveena on tulevaisuudessa päästä harrastamaan mahdollisimman monipuolisesti eri lajeja!

Tämän päivän ajatusmaailmani eläinten koulutuksen ympärillä perustuu tutkitun tiedon ja käytännön kokemuksen sulavaksi kokonaisuudeksi, jossa huomioidaan sekä koira, että ohjaaja yksilöinä. Vuosien varrella on nähty ja koettu paljon ja oma kokemus reaktiivisen koiran kanssa elämisestä on ohjannut hankkimaan lisää tietoa ja opiskelemaan alalle. Tehty työ on osoittanut, että haasteiden ilmaantuessa on usein paljonkin tehtävissä ja työssäni autan mm. reaktiivisten koirien omistajia helpottamaan arkea ja sen kautta myös kilpailutilanteita kokonaisvaltaisesti.

Vaikka kilpaileminen on lähellä sydäntä, niin koen kuitenkin, että eläimen kanssa toimiva arki on aina tärkein ja sen kivijalan päälle pyrin rakentamaan omat koirani myös kilpailuja silmällä pitäen.”

 

Näin pääset luennolle!

  1. Mikäli et ole vielä jäsen, liity ensin jäseneksi! Nettiluennoille on pääsy vain jäsenillä ja ne ovat jäsenille ilmaisia.
  2. Pääset luennolle mukaan suoraan SporttiRakin etusivulta tapahtuman aloitusajankohtana, kunhan olet kirjautunut jäsentunnuksillasi sisään. Jäsenyytesi tulee vain olla voimassa eikä sinun tarvitse ilmoittautua erikseen.
  3. Mikäli et ehdi suoraan lähetykseen mukaan, voit katsoa luennon jälkikäteen jäsenten luentoarkistosta, jonne se ilmestyy automaattisesti heti luennon jälkeen.

Liity jäseneksi

SporttiRakin nettiluennot

SporttiRakin järjestämille nettiluennoille voit osallistua suoraan kotisohvalta käsin. Et tarvitse osallistumiseen muuta kuin pääsyn nettiin. Luennoitsijoina toimivat oman alansa huippuammattilaiset ja luentoja järjestetään 1-2 krt kuussa. Luennoille pääsy on vain jäsenille, jotka näkevät ne veloituksetta – myös tallenteina jälkikäteen jäsenten luentoarkistosta. Suorassa lähetyksessä luennoitsijalta on mahdollisuus kysyä live chatin kautta myös lisäkysymyksiä. 

Tarkemmat tiedot

Päivämäärä:
22.08.2023
Aika:
18:30 - 20:30
Tapahtumaluokka:

Järjestäjä

SporttiRakki
Sähköposti
toimitus@sporttirakki.fi
View Järjestäjä Website