Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Nettiluento to 7.9. klo 18.30 – Kohti POHJ RTVA?

07.09.2023 @ 18:30 - 20:30

Torstai 7.9.2023 klo 18.30-20.30 – Kohti POHJ RTVA?

Mitä ottaa huomioon jos tavoitteena on pohjoismaiden rally-tokovalio? Luennolla käsitellään sääntöjä, muissa Pohjoismaissa rally-tokokilpailuihin osallistumista ja SporttiRakin jäsenten toiveita liittyen rally-tokon kisaamiseen muissa Pohjoismaissa. 

Luennoitsijan esittely

Luennoijana toimii Anna Savolainen.

“Olen innokas koiraharrastaja, jolle tärkeintä valmentajana on auttaa toista kehittymään. Nautin siitä, että voin olla avuksi ja mikään ei ole niin palkitsevaa kuin nähdä oppilaansa onnistuvan. Minut tuntevat tietävät, että olen mielelläni houkuttelemassa toisia kokeilemaan uutta ja pois omalta mukavuusalueelta haastamaan itseään. Olen hyvin tavoitehakuinen, mutta joustava, enkä pelkää kääriä hihoja ja tarttua haasteeseen. Omien koirieni kanssa olen harrastanut useita eri lajeja. Valioksi olen kisannut koirani kanssa rally-tokossa (Suomi ja Ruotsi 3kpl ja Tanska 1kpl), koiratanssissa (HTM), tokossa, peltojäljellä, vesipelastuksessa ja näyttelyissä (C.I.B & C.I.E). Näiden lisäksi olen kisannut agilityssä, etsintäkokeessa, metsäjäljellä, haussa ja noseworkissa. Suurimmat saavutukset minulla on rally-tokosta koirieni Venlan ja Pipsan kanssa. Venla voitti tänä vuonna SM-hopeaa ja on valittuna tämän vuoden NOM-joukkueeseen. Pipsa on parhaimmillaan ollut rally-tokon SM-5, joukkue SM-3, PM-4 ja joukkue PM-1.”

 

Näin pääset luennolle!

  1. Mikäli et ole vielä jäsen, liity ensin jäseneksi! Nettiluennoille on pääsy vain jäsenillä ja ne ovat jäsenille ilmaisia.
  2. Pääset luennolle mukaan suoraan SporttiRakin etusivulta tapahtuman aloitusajankohtana, kunhan olet kirjautunut jäsentunnuksillasi sisään. Jäsenyytesi tulee vain olla voimassa eikä sinun tarvitse ilmoittautua erikseen.
  3. Mikäli et ehdi suoraan lähetykseen mukaan, voit katsoa luennon jälkikäteen jäsenten luentoarkistosta, jonne se ilmestyy automaattisesti heti luennon jälkeen.

Liity jäseneksi

SporttiRakin nettiluennot

SporttiRakin järjestämille nettiluennoille voit osallistua suoraan kotisohvalta käsin. Et tarvitse osallistumiseen muuta kuin pääsyn nettiin. Luennoitsijoina toimivat oman alansa huippuammattilaiset ja luentoja järjestetään 1-2 krt kuussa. Luennoille pääsy on vain jäsenille, jotka näkevät ne veloituksetta – myös tallenteina jälkikäteen jäsenten luentoarkistosta. Suorassa lähetyksessä luennoitsijalta on mahdollisuus kysyä live chatin kautta myös lisäkysymyksiä. 

Tarkemmat tiedot

Päivämäärä:
07.09.2023
Aika:
18:30 - 20:30
Tapahtumaluokka: