Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Nettiluento ti 4.6. klo 18.30 – Vepe – tähtäimessä kisamenestys

04.06.2019 @ 18:30 - 20:30

Tiistai 4.6.2019 klo 18.30-20.30 – Vepe – tähtäimessä kisamenestys

Tämä luento on tarkoitettu vepessä jo aiemmin kilpailleille harrastajille ja tavoitteellisille kilpailijoille. Luento sopii myös kisauraansa käynnistäville vepe-harrastajille.

Huhtikuussa pidetty tämän vepe-luentosarjan aiempi osa “Suunnittelmissa vepe” aloitteleville harrastajille on katsottavissa jäsenarkistosta.

Kesäkuun luennolla käydään läpi mm. näitä teemoja: 

  • Sääntötulkinnat tasoluokittain
  • Vinkit ehjään koesuoritukseen
  • Ongelmia ja niiden ratkaisuja
  • Vinkit valioitumiseen ja SM-kisoihin

Luennoitsija: Jessi Landen

Luennoitsijan esittely

Jessi Landen on tuttu näky vesipelastuskokeissa. Vuonna 2014 vepe imaisi mukanaan kun ystävä pyysi lainaohjaamaan voittajaluokan koiraansa. Vepe-ura aloitettiin komeasti suoraan kuninkuusluokasta ja myöhemmin tuon lainakoiran kanssa on niitetty menestystä Viron ja Suomen vepe-valioarvojen sekä SM-pronssin ja viimeisempänä SM-kullan verran (2018). Välissä Jessi on kilpaillut myös omalla tervulla sekä bortsulla ja muutamalla muulla lainakoiralla.

Näin pääset luennolle!

  1. Mikäli et ole vielä jäsen, liity ensin jäseneksi! Nettiluennoille on pääsy vain jäsenillä ja ne ovat jäsenille ilmaisia.
  2. Pääset luennolle mukaan suoraan SporttiRakin etusivulta tapahtuman aloitusajankohtana, kunhan olet kirjautunut jäsentunnuksillasi sisään. Jäsenyytesi tulee vain olla voimassa eikä sinun tarvitse ilmoittautua erikseen.
  3. Mikäli et ehdi suoraan lähetykseen mukaan, voit katsoa luennon jälkikäteen jäsenten luentoarkistosta, jonne se ilmestyy automaattisesti heti luennon jälkeen.

Liity jäseneksi!


SporttiRakin nettiluennot
SporttiRakin järjestämille nettiluennoille voit osallistua suoraan kotisohvalta käsin. Et tarvitse osallistumiseen muuta kuin pääsyn nettiin. Luennoitsijoina toimivat oman alansa huippuammattilaiset ja luentoja järjestetään 2 krt kuussa. Luennoille pääsy on vain jäsenille, jotka näkevät ne veloituksetta – myös tallenteina. Suorassa lähetyksessä luennoitsijalta on mahdollisuus kysyä live chatin kautta myös lisäkysymyksiä.

Tapahtumakuva: Tiina Jurvakainen

Tarkemmat tiedot

Päivämäärä:
04.06.2019
Aika:
18:30 - 20:30
Tapahtumaluokka:

Järjestäjä

SporttiRakki
Sähköposti
toimitus@sporttirakki.fi
View Järjestäjä Website