Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Nettiluento to 13.6. klo 18.30 – Palkkauksen rakentaminen

13.06.2019 @ 18:30 - 20:30

Torstai 13.6.2019 klo 18.30-20.30 – Palkkauksen rakentaminen

Tämä luento on hyödyllinen erityisesti toko-harrastajille, mutta hyödynnettävissä myös muihin harrastuslajeihin. 

Luennolla käydään läpi mm. näitä teemoja:

  • Erilaiset palkkasanat – miksi tarpeellisia?
  • Miten sosiaalinen palkka rakennetaan?
  • Miten palkkausta vähennetään ilman, että koiralle tulee tilanteessa ristiriitaa?

Luennoitsija: Mika Jalonen

Jäsenten toiveluento! Mika Jalonen ja Krista Karhu pitivät aiemmin SporttiRakissa yhteisen kisoihin valmistautumisen Q&A-kyselytunnin. Lähetys oli erittäin pidetty ja Mikalta toivottiin jatkoksi erillistä palkkauksesta kertovaa luentoa. Aiempi Q&A on edelleen katsottavissa jäsenarkistosta. Kannattaa kuunnella se myös.

Luennoitsijan esittely

Mika Jalonen on pitkän linjan toko-harrastaja, joka on viime vuosina menestynyt bordercollie Kaitsun kanssa niin kotimaan kuin kansainvälisilläkin kisakentillä. Parhaat saavutukset: tokon suomenmestari 2017, suomenmestaruuspronssia 2016, MM-6 Moskovassa 2016, MM-10 Hollannissa 2018 ja kolme kertaa mukana MM-kultaa voittaneessa maajoukkueessa, PM-5 ja kaksi kertaa mukana PM-kultaa voittaneessa maajoukkueessa. Kouluttaa työkseen Koirakoutsi Oy:ssä.

Näin pääset luennolle!

  1. Mikäli et ole vielä jäsen, liity ensin jäseneksi! Nettiluennoille on pääsy vain jäsenillä ja ne ovat jäsenille ilmaisia.
  2. Pääset luennolle mukaan suoraan SporttiRakin etusivulta tapahtuman aloitusajankohtana, kunhan olet kirjautunut jäsentunnuksillasi sisään. Jäsenyytesi tulee vain olla voimassa eikä sinun tarvitse ilmoittautua erikseen.
  3. Mikäli et ehdi suoraan lähetykseen mukaan, voit katsoa luennon jälkikäteen jäsenten luentoarkistosta, jonne se ilmestyy automaattisesti heti luennon jälkeen.

Liity jäseneksi!


SporttiRakin nettiluennot
SporttiRakin järjestämille nettiluennoille voit osallistua suoraan kotisohvalta käsin. Et tarvitse osallistumiseen muuta kuin pääsyn nettiin. Luennoitsijoina toimivat oman alansa huippuammattilaiset ja luentoja järjestetään 2 krt kuussa. Luennoille pääsy on vain jäsenille, jotka näkevät ne veloituksetta – myös tallenteina. Suorassa lähetyksessä luennoitsijalta on mahdollisuus kysyä live chatin kautta myös lisäkysymyksiä.

Tarkemmat tiedot

Päivämäärä:
13.06.2019
Aika:
18:30 - 20:30
Tapahtumaluokka:

Järjestäjä

SporttiRakki
Sähköposti
toimitus@sporttirakki.fi
View Järjestäjä Website