Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Nettiluento ti 5.4. klo 18.30 – Koiran pesu ja turkinhoito

05.04.2022 @ 18:30 - 19:30

Tiistai 5.4.2022 klo 18.30-19.30 – Koiran pesu ja turkinhoito

Tällä luennolla biokemian maisteri, tutkija sekä hevosten ja koirien SOLHEDS-tuotesarjan kehittäjä Saija Pihkanen tutustuttaa meidät tarkemmin koiran asianmukaiseen ja ihoystävälliseen pesuun sekä turkinhoitoon.

Luennon kautta SporttiRakin jäsenille on myös tarjolla mukavia alennuksia Saijan kehittämien Solheds-tuotteiden verkkokauppaan.

Luento on noin 1 h mittainen tietoisku. Aiempi Saijan luento korva- ja tassuhuollosta löytyy myös luentoarkistosta katsottavista. 

Luennon teemoja

Luennolla käsitellään mm. seuraavia teemoja:

  • Likainen koira on alttiimpi ihovaurioille
  • Koiran puhtaanapidon perusasiat
  • Ihoystävällinen pesu ja turkkihuolto

Luennoitsija: Saija Pihkanen

Luennoitsijan esittely

Saija Pihkanen on biokemian maisteri (FM) ja SOLHEDS-tuotesarjan kehittäjä. Saija on toiminut tutkijana eläinlääketieteellisessä tiedekunnassa sekä bio- ja lääketeollisuuden johtotehtävissä yli 20 v ajan vastaten mm. tieteellisten innovaatioiden kaupallistamisesta, myynnistä ja markkinoinnista sekä tuotekehitysprojektien vetämisestä. Yritystoiminnan ohella hoitaa Saija omalla Solhed-hevostilallaan päivittäin niin hevosia, kissoja kuin koiriakin. Saija on vanha palveluskoiraharrastaja ja kisannut aktiivisesti monissa PK-lajeissa voittajaluokassa.  

Näin pääset luennolle!

  1. Mikäli et ole vielä jäsen, liity ensin jäseneksi! Tälle luennolle on pääsy vain jäsenillä.
  2. Pääset luennolle mukaan suoraan SporttiRakin etusivulta tapahtuman aloitusajankohtana, kunhan olet kirjautunut jäsentunnuksillasi sisään. Jäsenyytesi tulee vain olla voimassa eikä sinun tarvitse ilmoittautua erikseen.
  3. Mikäli et ehdi suoraan lähetykseen mukaan, voit katsoa luennon jälkikäteen jäsenten luentoarkistosta, jonne se ilmestyy automaattisesti heti luennon jälkeen.

Liity jäseneksi!

SporttiRakin nettiluennot

SporttiRakin järjestämille nettiluennoille voit osallistua suoraan kotisohvalta käsin. Et tarvitse osallistumiseen muuta kuin pääsyn nettiin. Luennoitsijoina toimivat oman alansa huippuammattilaiset ja luentoja järjestetään 1-2 krt kuussa. PRO-jäsenet voivat osallistua luennoille joko suorissa lähetyksissä tai katsoa ne tallenteina jälkikäteen jäsenten kattavasta luentoarkistosta. Suorassa lähetyksessä luennoitsijalta on mahdollisuus kysyä live chatin kautta myös lisäkysymyksiä. Jäsenyyteen kuuluu myös monia muita videosisältöjä luentojen lisäksi.   

Tarkemmat tiedot

Päivämäärä:
05.04.2022
Aika:
18:30 - 19:30
Tapahtumaluokka:

Järjestäjä

SporttiRakki
Sähköposti
toimitus@sporttirakki.fi
View Järjestäjä Website