Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Teemaviikot 31.3.-27.4.: Kiihkeä koira kisakaverina

31.03.2022 - 27.04.2022

Kiihkeän koiran teemaviikot 31.3.-27.4.

Maalis-huhtikuun aikana SporttiRakissa ovat käynnissä KIIHKEÄ KOIRA KISAKAVERINA -teemaviikot. Näiden teemaviikkojen aikana (31.3.-27.4.) julkaisemme viikoittain valmentajan vinkkivideoita käytännön vinkeistä erittäin kiihkeän koiran kanssa treenaamiseen. Teemaviikkoihin kuuluu aloitusluento sekä Q&A-kyselytuntilähetys, jossa pääset kysymään lisäneuvoja suorassa videolähetyksessä.

  • Teemaviikkoihin liittyvä lähes 3 h pitkä nettiluento “Kiihkeä koira kisakaverina” on jo pidetty aiemmin ja löytyy luentoarkistosta katsottavista
  • Q&A-kyselytunti suorana lähetyksenä ke 27.4. klo 19-20.30


Teemaviikkojen sisältö

Näillä teemaviikoilla ammattivalmentaja ja SM-tason toko-urheilija Krista Karhu kertoo omia käytännön kokemuksiaan erittäin kiihkeän koiran kanssa harjoittelusta ja kisaamisesta. Teemaviikkojen kantavia teemoja ovat mm:

  • Kiihkeän koiran treenin erityistarpeet
  • Mikä koiraa kiihdyttää?
  • Miten kiihkeää koiraa voi auttaa?

Valmentajan esittely

Krista Karhu on ammattikouluttaja Ylöjärveltä (Koirakoutsi). Kristan omia lajeja ovat toko ja rally-toko, ja hän toimii myös rally-tokon ylituomarina. Lajista riippumatta Kristan tavoitteena on auttaa koiraa ja ohjaajaa löytämään iloinen ja tasapainoinen yhteistyö, joka kantaa hyvästä arjesta aina harrastuksiin ja kisakentille saakka. Tällä hetkellä Krista kilpailee aktiivisesti tokossa nuoren bordercollie Tykin kanssa (TK4 Tending Adventure), ja edeltävänä harrastuskaverina oli berninpaimenkoira Brii (FI TVA, FI RTVA, SM3 -15 ja -17). Tykki ja Krista nähtiin hienosti vuoden 2021 tokon SM-finaalissa 6. sijalla ja kokonaistuloksissa 8. sijalla.

Näin pääset katsomaan videot!

  1. Mikäli et ole vielä jäsen, liity ensin jäseneksi! Teemaviikkojen videoihin on katseluoikeus vain PRO-jäsenillä ja ne ovat jäsenille ilmaisia.
  2. Pääset katsomaan videoita aina heti, kun ne julkaistaan ja voit katsoa niitä niin monta kertaa kuin haluat. Sinun tulee vain olla kirjautuneena sisään aktiivisilla jäsentunnuksillasi. Löydät teemaviikkojen vinkkivideot sivustomme PRO-sisällöistä, etusivulta sekä erikseen teemaviikkojen omalta sivulta.

Liity jäseneksi!


SporttiRakin teemaviikot

SporttiRakin teemaviikot ovat helppo pääsy huippuvalmentajien oppiin. Julkaisemme kunkin teemaviikkojakson aikana noin 5-8 kpl vinkkivideoita samasta aihepiiristä, jotka on kuvattu vastuuvalmentajan kanssa varta vasten SporttiRakin PRO-jäsenille. Vinkkivideoiden avulla voit opetella asioita rauhassa kotona oman koirasi kanssa. Lisäksi teemaviikoille kuuluu Q&A-kyselytunti eli suora videolähetys, jossa jäsenillä on mahdollisuus kysyä live chatin kautta lisäkysymyksiä valmentajalta tai lähettää kysymykset jo etukäteen ja kuunnella vastaukset tallenteelta. Useimpiin teemaviikkoihin kuuluu mukaan myös nettiluento aiheen teoriasta. Kaikilla PRO-jäsenillä on automaattisesti pääsy katsomaan kaikki teemaviikkojen materiaalit ilmaiseksi. Materiaalit jäävät katsottavaksi myös teemaviikkojen jälkeen.
Kaikki teemaviikkojen materiaalit tallennetaan jäsenten videoarkistoon, josta jäsenillä on pääsy kaikkiin sen materiaaleihin. 

Tarkemmat tiedot

Alkaa:
31.03.2022
Loppuu:
27.04.2022
Tapahtumaluokka:

Järjestäjä

SporttiRakki
Sähköposti
toimitus@sporttirakki.fi
View Järjestäjä Website