Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Nettiluento to 24.3. klo 19 – Koiraurheilijan voimaharjoittelu

24.03.2022 @ 19:00 - 21:00

Torstai 24.3.2022 klo 19-21 – Koiraurheilijan voimaharjoittelu

Tällä luennolla syvennytään koiraurheilijoiden voimaharjoitteluun. Luento on jatkoa aiemmin pidetyille kestävyysharjoittelun luennoille (2 kpl), jotka löytyvät arkistosta katsottavista. Luento on yhteistyöluento Suomen Valjakkourheilijoiden liiton kanssa ja osa neljän luennon luentosarjaa (marras-toukokuu). Viimeisellä toukokuun luennolla käsitellään urheiluravitsemusta. Kyseessä on kattava neljän luennon tietopaketti siitä, kuinka harjoitella itse ja sovittaa harjoittelu koirien treeneihin. Koirien kestävyysharjoittelua on puolestaan käsitelty aiemmissa luennoissa, jotka löytyvät edelleen luentoarkistosta katsottavista.

Luennoitsija: Liikuntafysiologian opiskelija ja valjakkourheilija Saara Loukkola

Luennon sisältö

  • Voimaharjoittelun fysiologiset ja lihasmekaaniset perusteet
  • Voimaharjoittelun ohjelmointi
  • Voima- ja kestävyysharjoittelun yhdistäminen

Luennoitsijan esittely

“Olen liikuntabiologian opiskelija, pääaineenani liikuntafysiologia. Lisäksi olen lukenut sivuaineena urheiluravitsemusta. Valjakkourheilua olen harrastanut noin 16 vuotta, joista monta vuotta kilpaillut maajoukkueessa. Parhaita saavutuksiani ovat nuorten MM- ja EM-kulta valjakkohiihdossa sekä kaksi neljättä sijaa aikuisten sarjoissa valjakkohiihdon MM-kisoissa. Olen myös Suomen Valjakkourheilijoiden liiton hallituksen jäsen.”

 

Näin pääset luennolle!

  1. Mikäli et ole vielä jäsen, liity ensin jäseneksi! Nettiluennoille on pääsy vain jäsenillä ja ne ovat jäsenille ilmaisia.
  2. Pääset luennolle mukaan suoraan SporttiRakin etusivulta tapahtuman aloitusajankohtana, kunhan olet kirjautunut jäsentunnuksillasi sisään. Jäsenyytesi tulee vain olla voimassa eikä sinun tarvitse ilmoittautua erikseen.
  3. Mikäli et ehdi suoraan lähetykseen mukaan, voit katsoa luennon jälkikäteen jäsenten luentoarkistosta, jonne se ilmestyy automaattisesti heti luennon jälkeen.

Liity jäseneksi!

 

SporttiRakin nettiluennot

SporttiRakin järjestämille nettiluennoille voit osallistua suoraan kotisohvalta käsin. Et tarvitse osallistumiseen muuta kuin pääsyn nettiin. Luennoitsijoina toimivat oman alansa huippuammattilaiset ja luentoja järjestetään 1-2 krt kuussa. Luennoille pääsy on vain jäsenille, jotka näkevät ne veloituksetta – myös tallenteina jälkikäteen jäsenten luentoarkistosta. Suorassa lähetyksessä luennoitsijalta on mahdollisuus kysyä live chatin kautta myös lisäkysymyksiä. 

 

Tarkemmat tiedot

Päivämäärä:
24.03.2022
Aika:
19:00 - 21:00
Tapahtumaluokka:

Järjestäjä

SporttiRakki
Sähköposti
toimitus@sporttirakki.fi
View Järjestäjä Website