Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Nettipaneeli ti 6.7. klo 19.00 – Hoopers

06.07.2021 @ 19:00 - 20:30

Tiistai 6.7.2021 klo 19.00-20.30 – Hoopers

Hoopers-nettipaneelissa keskustellaan Suomeenkin rantautuneesta uudesta koiraurheilulajista eli hoopersista. Mukana keskustelemassa ovat Sveitsissä/Saksassa hoopers-valmentajaksi kouluttautunut Noora Suurnäkki-Vogler, Suomessa hoopers-kursseja vetävä Mari Saarelainen sekä SAGI:n sääntötoimikunnassa ja hoopersryhmässä mukana oleva ja lajia eteenpäin Suomessa vievä Laura Mättö. Kuulijoilla on mahdollisuus lähettää kysymyksiään etukäteen sekä lähetyksen aikana. Voit lähettää kysymyksiäsi sekä lähetyksen aikana että etukäteen sivustomme chatin kautta. 
Lähetys tehdään yhteistyössä Suomen Agilityliiton kanssa (SAGI:n lisenssinhaltijat saavat oman ohjeistuksen lähetystä varten). SporttiRakin jäsenillä on vapaa pääsy lähetykseen kuten muihinkin nettiluentoihimme.

Keskustelijat

Noora Suurnäkki-Vogler: Koiraharrastaja 20 vuoden kokemuksella – viimeisimmät vuodet pääasiassa hoopersin sekä vinttikoiralajien parissa kahden whippetin kanssa. Aiemmin myös aktiivisesti agilityä shelttien kanssa. Olen kouluttautunut hoopers-valmentajaksi Sveitsissä/Saksassa ja tällä hetkellä vedän paria treeniryhmää sekä olen seuramme hoopers-koetoimitsija täällä Sveitsissä, jossa olen asunut vuodesta 2011. Pidän myös verkkovalmennuksia suomeksi.

 

Mari Saarelainen: Olen koiraharrastaja ja seura-aktiivi Kuopiosta. Agilityä olen harrastanut 12 vuotta ja 6 vuotta myös valmentanut. Tuloksia koiriltani löytyy agilityn lisäksi tokosta, nosesta, mejästä sekä rally-tokosta. Monia lajeja olen lisäksi kokeillut ja treenaillut koirien iloksi. Hoopersia halusin kokeilla heti, kun huomasin sen Suomeen rantautuneen eli viime kesänä. Syksyn rakentelin esteitä ja tutustuin netissä lajiin enemmän, varsinkin sen englantilaiseen versioon. Nyt olen vetänyt Hukka-Putkella helmikuusta lähtien hoopers-kursseja. Koulutan pienimuotoisesti myös oman yritykseni kautta.

 

Laura Mättö: Innostuttiin Hoopersista pieniamerikanpaenkoira Lumon kanssa viime syksynä ja ollaan lajia harjoiteltu agilityn ja Nose workin lisäksi. Olen mukana Sagin sääntötoimikunnassa ja hoopersryhmässä viemässä lajia eteenpäin Suomessa. 

 

 

 

 

Näin pääset lähetykseen!

  1. Mikäli et ole vielä jäsen, liity ensin jäseneksi! Nettiluennoille on pääsy vain jäsenillä ja ne ovat jäsenille ilmaisia.
  2. Pääset luennolle mukaan suoraan SporttiRakin etusivulta tapahtuman aloitusajankohtana, kunhan olet kirjautunut jäsentunnuksillasi sisään. Jäsenyytesi tulee vain olla voimassa eikä sinun tarvitse ilmoittautua erikseen.
  3. Mikäli et ehdi suoraan lähetykseen mukaan, voit katsoa luennon jälkikäteen jäsenten luentoarkistosta, jonne se ilmestyy automaattisesti heti luennon jälkeen.

Liity jäseneksi!


SporttiRakin nettiluennot
SporttiRakin järjestämille nettiluennoille voit osallistua suoraan kotisohvalta käsin. Et tarvitse osallistumiseen muuta kuin pääsyn nettiin. Luennoitsijoina toimivat oman alansa huippuammattilaiset ja luentoja järjestetään noin 2 krt kuussa. Luennoille pääsy on vain jäsenille, jotka näkevät ne veloituksetta – myös tallenteina jälkikäteen jäsenten luentoarkistosta. Suorassa lähetyksessä luennoitsijalta on mahdollisuus kysyä live chatin kautta myös lisäkysymyksiä. 

Tarkemmat tiedot

Päivämäärä:
06.07.2021
Aika:
19:00 - 20:30
Tapahtumaluokka:

Järjestäjä

SporttiRakki
Sähköposti
toimitus@sporttirakki.fi
View Järjestäjä Website