Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

 • Tämä tapahtuma on mennyt.

Nettiluento ma 30.8. klo 19 – Tavoitteena toko tai rally

30.08.2021 @ 19:00 - 21:00

Maanantai 30.8.2021 klo 19-21 – Tavoitteena toko tai rally

Tämä luento on tarkoitettu kaikille pentujen ja nuorten koirien omistajille, jotka haluavat tähdätä tulevaisuudessa joko toko- tai rally-tokokentille – tai molempiin.

Luennon sisältö

Luennolla käsitellään mm. seuraavia teemoja ja näkökulmia:

 • Mitä perustaitoja on hyvä opetella jo pikkupennun kanssa tulevia lajitreenejä silmällä pitäen?
 • Noin 6-18 kk pennun/nuoren koiran lajitreenit tokossa ja rally-tokossa
  • Mitkä ovat keskeiset lajitaidot?
  • Miten edetä niiden kouluttamisessa?
 • Mitä sudenkuoppia kannattaa nuoren koiran treeneissä välttää?
 • Nuoren koiran treenimäärät ja -sisällöt
 • Miten toko- ja rally-tokotreenit tukevat toisiaan nuorella koiralla?

Luennoitsijan esittely

Krista Karhu on ammattikouluttaja Ylöjärveltä (Koirakoutsi). Kristan omia lajeja ovat toko ja rally-toko, ja hän toimii myös rally-tokon ylituomarina. Lajista riippumatta Kristan tavoitteena on auttaa koiraa ja ohjaajaa löytämään iloinen ja tasapainoinen yhteistyö, joka kantaa hyvästä arjesta aina harrastuksiin ja kisakentille saakka. Tällä hetkellä Krista kilpailee aktiivisesti tokossa nuoren bordercollie Tykin kanssa (TK4 Tending Adventure), ja edeltävänä harrastuskaverina oli berninpaimenkoira Brii (FI TVA, FI RTVA, SM3 -15 ja -17). Tykki ja Krista nähtiin hienosti vuoden 2021 tokon finaalissa 8. sijalla.

Näin pääset luennolle!

 1. Mikäli et ole vielä jäsen, liity ensin jäseneksi! Nettiluennoille on pääsy vain jäsenillä ja ne ovat jäsenille ilmaisia.
 2. Pääset luennolle mukaan suoraan SporttiRakin etusivulta tapahtuman aloitusajankohtana, kunhan olet kirjautunut jäsentunnuksillasi sisään. Jäsenyytesi tulee vain olla voimassa eikä sinun tarvitse ilmoittautua erikseen.
 3. Mikäli et ehdi suoraan lähetykseen mukaan, voit katsoa luennon jälkikäteen jäsenten luentoarkistosta, jonne se ilmestyy automaattisesti heti luennon jälkeen.

Liity jäseneksi!  

SporttiRakin nettiluennot

SporttiRakin järjestämille nettiluennoille voit osallistua suoraan kotisohvalta käsin. Et tarvitse osallistumiseen muuta kuin pääsyn nettiin. Luennoitsijoina toimivat oman alansa huippuammattilaiset ja luentoja järjestetään 1-2 krt kuussa. Luennoille pääsy on vain jäsenille, jotka näkevät ne veloituksetta – myös tallenteina jälkikäteen jäsenten luentoarkistosta. Suorassa lähetyksessä luennoitsijalta on mahdollisuus kysyä live chatin kautta myös lisäkysymyksiä. 

Tarkemmat tiedot

Päivämäärä:
30.08.2021
Aika:
19:00 - 21:00
Tapahtumaluokka:

Järjestäjä

SporttiRakki
Sähköposti
toimitus@sporttirakki.fi
View Järjestäjä Website