Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Nettiluento ke 8.9. klo 18.30 – Minä vuorovaikuttajana

08.09.2021 @ 18:30 - 20:30

Keskiviikko 8.9.2021 klo 18.30-20.30 – Minä vuorovaikuttajana

Tämä luento herättää sinut tarkastelemaan, kuinka ratkaisukeskeinen olet vuorovaikuttajana ja miten voisit kehittää omaa tapaasi kommunikoida kiperissäkin tilanteissa! Oli kyse sitten koiraharrastuksesta, perhesuhteista tai työelämästä.

Luennon sisältö

Luennolla käsitellään mm. seuraavia teemoja ja näkökulmia:

  • Mitä hyödyn ratkaisukeskeisen vuorovaikutuksen oppimisesta?
  • Mitä ydintaitoja ratkaisukeskeisyyteen kuuluu?
  • Miten luon luottamusta ja vahvistan positiivista kierrettä yhteisössä, jossa toimin?
Tämän luennon jälkeen ymmärrät vuorovaikutuksen 5 ydintaitoa, joiden avulla varmistat kommunikaatiosi tehokkuuden konflikteissa ja yhteistyön parantamisessa.  Itsetuntemuksesi syvenee ja pääset reflektoimaan, miten kehosi reagoi esimerkiksi uhkaavassa tilanteessa. Voit käyttää näitä taitoja hyväksesi, kun haluat rakentaa luottamusta ja sujuvaa yhteistyöstä harrastuspiireissä, kotona tai työporukassa. Sydämellisesti tervetuloa linjoille!

Luennoitsijan esittely

Luennolla valmentajana toimii työyhteisövalmentaja ja inhimillisen kasvun coach Minna Anttila (KTM,  AmO, Business coach). Minnan tyyli valmentaa on innostava ja oivalluksia herättävä! Hän on toiminut johtamisen ja vuorovaikutuksen valmentajana sekä henkilöstön johtamisen tehtävissä yli 15 vuotta ja tuo poikkeuksetta mukanaan paikalle voimaa, valoa ja virtaa! 

Näin pääset luennolle!

  1. Mikäli et ole vielä jäsen, liity ensin jäseneksi! Nettiluennoille on pääsy vain jäsenillä ja ne ovat jäsenille ilmaisia.
  2. Pääset luennolle mukaan suoraan SporttiRakin etusivulta tapahtuman aloitusajankohtana, kunhan olet kirjautunut jäsentunnuksillasi sisään. Jäsenyytesi tulee vain olla voimassa eikä sinun tarvitse ilmoittautua erikseen.
  3. Mikäli et ehdi suoraan lähetykseen mukaan, voit katsoa luennon jälkikäteen jäsenten luentoarkistosta, jonne se ilmestyy automaattisesti heti luennon jälkeen.

Liity jäseneksi!

SporttiRakin nettiluennot

SporttiRakin järjestämille nettiluennoille voit osallistua suoraan kotisohvalta käsin. Et tarvitse osallistumiseen muuta kuin pääsyn nettiin. Luennoitsijoina toimivat oman alansa huippuammattilaiset ja luentoja järjestetään 1-2 krt kuussa. Luennoille pääsy on vain jäsenille, jotka näkevät ne veloituksetta – myös tallenteina jälkikäteen jäsenten luentoarkistosta. Suorassa lähetyksessä luennoitsijalta on mahdollisuus kysyä live chatin kautta myös lisäkysymyksiä. 

Tarkemmat tiedot

Päivämäärä:
08.09.2021
Aika:
18:30 - 20:30
Tapahtumaluokka:

Järjestäjä

SporttiRakki
Sähköposti
toimitus@sporttirakki.fi
View Järjestäjä Website