Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

 • Tämä tapahtuma on mennyt.

Pennusta harrastuskoiraksi -nettivalmennus

20.08.2018

Pennusta harrastuskoiraksi – perustaitojen opettamisen nettivalmennus

Perustaitojen opettamisen nettivalmennus (etenkin toko- ja rally-tokokoirille), 6 vk – koirakkopaikka jäsenille 89 e ja muille 109 e, kuuntelupaikka jäsenille 35 e ja muille 55 e
Valmentajina Mika Jalonen & Krista Karhu
Taso: Perusteet
Kurssi alkaa ma 20.8. ja päättyy 27.9.
Kurssille voi vielä ilmoittautua kuuntelupaikalle! Materiaalit ovat kuunneltavissa vielä noin 1 kk kurssin päättymisen jälkeen.

ILMOITTAUDU KURSSILLE!

Tämä kurssi on pidetty SporttiRakissa myös aiemmin. Nyt kurssille on kurssilaisten toiveiden mukaan lisätty valmentajien kommentointimäärää.

Pennusta harrastuskoiraksi -kurssi mahdollistaa huippuvalmennukseen pääsyn asuinpaikasta riippumatta omien aikataulujesi ehdoilla! Pääset harrastamisessa pennun kanssa hyvin alkuun asiantuntevan valmentajan johdolla ja opitte taitoja, joilla rakennatte kestävän pohjan harrastusurallenne etenkin toko- tai rally-tokopuolelle. SporttiRakin nettivalmennus on uudenlainen ekologinen tapa valmentautua ilman pitkiä ajomatkoja.

Valmennuksessa hyödynnetään videomuotoisia verkkoluentoja ja verkkokokouksia, valmennussivustoa, kurssilaisten treenivideoita ja -merkintöjä sekä nettikeskustelua. Kurssilaiset saavat selkeät ohjeet eikä osallistuminen vaadi erityisosaamista – kätevää ja helppoa! Sinulla tulee kuitenkin olla mahdollisuus kuvata omaa treenaamistasi videolle esim. kännykällä. Sinun tulee myös olla sitoutunut treenaamaan kurssin ajan, jotta saat kurssista kaiken hyödyn irti.

Valmennuksen keskiössä ovat koirakon tavoitteellinen kehittyminen ja jatkuvuus. Saat valmentajan henkilökohtaiset kommentit, jotka kertovat, mihin sinun tulisi treenaamisessasi keskittyä. Sinulla on käytössäsi valmentajien jatkuva apu koko kurssin ajan ja valmentajat kommentoivat useita treenivideoitasi kurssin aikana. Kurssin lopussa saat vielä erikseen jatko-ohjeet kurssin jälkeiselle ajalle, jotta kehittyminen jatkuu mahdollisimman hyvin myös kurssin jälkeen. Kurssimateriaalit ja -keskustelut jäävät kurssilaisten saataville myös kurssin jälkeen.

Valmennusryhmä saa käyttöönsä valmentajan huippuvinkit kurssilaisille räätälöityjen tehtävävideoiden muodossa. Videoiden avulla kurssilaisia ohjataan harjoittelussa eteenpäin askel askeleelta. Kurssin aikana pääset lisäksi keskustelemaan suoraan valmentajan kanssa sekä muiden kurssilaisten kanssa vertaistuen ja avun saamiseksi.


Huom. Tällä kurssilla teorialuento on kuvasta poiketen tallenne. 

Koirakkopaikan osallistujana saat (89/109 €):

 • Tavoitteellisen kurssin, jonka avulla kehitytte koirakkona
 • Valmentajan henkilökohtaiset kommentit, jotka kertovat, mihin sinun tulisi treenaamisessasi keskittyä
 • Valmentajan jatkuvan seurannan ja avun
 • Henkilökohtaiset treenivinkit myös kurssin jälkeiselle ajalle
 • Selkeät tehtävävideot, joilla valmentaja opastaa harjoittelussa eteenpäin
 • Useamman yhteisen videokokouksen valmentajan ja kurssilaisten kesken
 • Nettiluennon perustaitojen opettamisesta
 • Kurssiyhteisön vertaistuen kurssifoorumilla
 • 109 e valmennuspaketilla 3 kk jäsenyyden SporttiRakkiin, jolla saat jäsenedut (mm. nettiluennot kuukausittain 0 e hintaan ja alennukset verkkokauppoihin). Jos olet jo valmiiksi jäsen, saat 20 € alennuksen valmennuksen hinnasta.

Kuuntelupaikan osallistujana saat (35/55 €):

 • Katseluoikeuden koirakkopaikkalaisten treenivideoihin ja valmentajan kommentteihin
 • Katseluoikeuden 1,5 h nettiluentoon perustaitojen opettamisesta
 • Katseluoikeuden valmentajien kurssilaisille tekemiin tehtävävideoihin
 • Katseluoikeuden kurssilla pidetyille keskustelutunneille valmentajien ja kurssilaisten kesken
 • Kuuntelupaikalla katselu tapahtuu aina jälkikäteen, joten saat katsottua materiaalin sinulle parhaiten sopivana ajankohtana

Kurssilla käsiteltäviä aiheita:

 • Palkkaaminen ja sen eri tavat (sosiaalinen, leikki, nami)
 • Rauhoittumisen taito
 • Luopuminen
 • Tarjoaminen ja kohteet
 • Kontakti ja seuraaminen
 • Asennot: istu, seiso, maahan
 • Nouto

Kenelle kurssi sopii?

 • Erityisesti pennut ja nuoret koirat (ei alaikärajaa)
 • Koirat, joilla tähdätään erityisesti toko- ja rally-tokokentille
 • Mikäli mietit, onko kurssi juuri sinulle sopiva, voit kysyä sitä kurssikoordinaattorilta ja saat vastauksen nopeasti. Ota yhteyttä: heidi@sporttirakki.fi
 • Huom! Mikäli olet jo aiemmin osallistunut SporttiRakin vastaavalle pentukurssille, ei kurssipaikkaa kannatta ostaa uudelleen. Kurssilla hyödynnetään samoja teemoja ja osittain samoja materiaaleja.

Valmentajat

Krista Karhu: Kasvatustieteen maisteri ja ammattitutkinnon suorittanut eläintenkouluttaja. Krista kouluttaa työkseen Koirakoutsi Oy:ssä, jonka omistaa yhdessä avomiehensä Mika Jalosen kanssa. Krista kouluttaa pääasiassa rally-tokon ja tokon valmennusryhmiä sekä antaa yksityisopetusta molemmissa lajeissa. Krista on myös rally-tokon ylituomari. Krista on kilpaillut tokossa ja rally-tokossa kolmen berninpaimenkoiransa kanssa, jotka ovat kaikki saavuttaneet valion (tai mestarin) arvon molemmissa lajeissa. Kaikki kolme ovat myös sijoittuneet mitaleille rally-tokon SM-kilpailuissa.

Mika Jalonen: Pitkän linjan toko-harrastaja, joka on viime vuosina menestynyt bordercollie Kaitsun kanssa niin kotimaan kuin kansainvälisilläkin kisakentillä. Parhaat saavutukset: tokon suomenmestari 2017, suomenmestaruuspronssia 2016, MM-6 Moskovassa 2016, MM-10 Hollannissa 2018 ja kolme kertaa mukana MM-kultaa voittaneessa maajoukkueessa, PM-5 ja kaksi kertaa mukana PM-kultaa voittaneessa maajoukkueessa. Kouluttaa työkseen Koirakoutsi Oy:ssä.

Kurssin aikataulu

Ostettuasi valmennuksen verkkokaupan kautta, saat ennen valmennuksen alkamista (20.8.) sähköpostitse tietoa valmennuksen käytännön asioista. Viimeistään 1-2 päivää aiemmin sähköpostitse lähetettävässä infopaketissa kerrotaan, miten pääset kurssisivulle ja kurssin tarkempi ohjeistus. Koirakkopaikan valmennuspakettiin sisältyvä jäsenyys alkaa siitä, kun kurssilaisilla on pääsyoikeus kurssisivulle.

Kaikki kurssin osiot, myös nettiluennot ja keskustelutunnit, on mahdollista suorittaa myös jälkikäteen, eli katsoa videolta myöhemmin, mikäli ne eivät istu omaan aikatauluihisi.

Kurssin suorat lähetykset pidetään ma 27.8. klo 18.30-19.30 sekä to 27.9. klo 18.30-19.30.

Lisätietoja

Kurssin järjestäjänä toimii SporttiRakki. Mikäli sinulla on kurssista kysyttävää ja haluat lisätietoja, ota yhteyttä kurssin koordinaattoriin, heidi@sporttirakki.fi.

Valmennuksessa rajoitettu määrä paikkoja. Varaa oma paikkasi heti!

Mahdollisuus maksaa myös laskulla tai osamaksulla (Jousto-maksutapa).

Aiempien kurssilaisten kokemuksia

SporttiRakissa järjestetyllä aiemmalla Mika Jalosen ja Krista Karhun pentukurssilla 100 % kurssilaisista on kokenut kurssin hyödylliseksi.

– ”Oman treenin videointi ja sen katsominen ja analysointi oli erittäin opettavaista.”
– ”Valmentajien palautteet olivat erinomaisia.”
– ”Pidin kurssia meille erittäin hyödyllisenä.”

Ilmoittautuminen

Ilmoittautuminen kurssille tapahtuu verkkokauppamme kautta. Ilmoittaudu mukaan!

ILMOITTAUDU KURSSILLE!

Tarkemmat tiedot

Päivämäärä:
20.08.2018
Tapahtumaluokka:
Kotisivu:
https://sporttirakki.fi/tuote/nettivalmennus-pennusta-harrastuskoiraksi/

Järjestäjä

SporttiRakki
Sähköposti
toimitus@sporttirakki.fi
View Järjestäjä Website