Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Q&A-kyselytunti to 30.8. klo 18 – Kisoihin valmistautuminen

30.08.2018 @ 18:00 - 20:00

Torstai 30.8.2018 klo 18-20 – Q&A Kisoihin valmistautuminen (toko, rally-toko)

Torstaina 30.8. SporttiRakin jäsenillä on mahdollisuus kysellä ja keskustella huippuvalmentajien kanssa suorassa videolähetyksessä parin tunnin ajan! Tällä kertaa teemana on kisavalmistautuminen etenkin tokoon ja rally-tokoon liittyen. Jäsenten kysymyksiin tällä kyselytunnilla vastaavat Mika Jalonen & Krista Karhu.

Jäsenillä on mahdollisuus joko lähettää etukäteen kysymyksiä valmentajille tai kysyä live chatin kautta suorassa lähetyksessä. Kyselytunti taltioidaan ja sen voi katsoa myös jälkikäteen.

Valmentajien esittelyt

Krista Karhu: Kasvatustieteen maisteri ja ammattitutkinnon suorittanut eläintenkouluttaja. Krista kouluttaa työkseen Koirakoutsi Oy:ssä, jonka omistaa yhdessä avomiehensä Mika Jalosen kanssa. Krista kouluttaa pääasiassa rally-tokon ja tokon valmennusryhmiä sekä antaa yksityisopetusta molemmissa lajeissa. Krista on myös rally-tokon ylituomari. Krista on kilpaillut tokossa ja rally-tokossa kolmen berninpaimenkoiransa kanssa, jotka ovat kaikki saavuttaneet valion (tai mestarin) arvon molemmissa lajeissa. Kaikki kolme ovat myös sijoittuneet mitaleille rally-tokon SM-kilpailuissa.

Mika Jalonen: Pitkän linjan toko-harrastaja, joka on viime vuosina menestynyt bordercollie Kaitsun kanssa niin kotimaan kuin kansainvälisilläkin kisakentillä. Parhaat saavutukset: tokon suomenmestari 2017, suomenmestaruuspronssia 2016, MM-6 Moskovassa 2016, MM-10 Hollannissa 2018 ja kolme kertaa mukana MM-kultaa voittaneessa maajoukkueessa, PM-5 ja kaksi kertaa mukana PM-kultaa voittaneessa maajoukkueessa. Kouluttaa työkseen Koirakoutsi Oy:ssä.

Näin pääset mukaan!

Kyselytunnille ei tarvitse erikseen ilmoittautua etukäteen, vaan voit vaan tulla lähetykseen mukaan. Mutta sinun tulee ensin liittyä jäseneksi.

  1. Mikäli et ole vielä jäsen, liity ensin jäseneksi! Q&A-lähetykseen on pääsy vain jäsenillä ja ne ovat jäsenille ilmaisia.
  2. Pääset kyselytunnille mukaan suoraan SporttiRakin etusivulta tapahtuman aloitusajankohtana, kunhan olet kirjautunut jäsentunnuksillasi sisään. Jäsenyytesi tulee vain olla voimassa eikä sinun tarvitse ilmoittautua erikseen.
  3. Mikäli et ehdi suoraan lähetykseen mukaan, voit katsoa tallenteen jälkikäteen jäsenten videoarkistosta, jonne se ilmestyy automaattisesti heti lähetyksen jälkeen.
  4. Käy jättämässä etukäteiskysymyksesi tapahtumasivun kommentointikenttään
KYSY JO ETUKÄTEEN!

SporttiRakin Q&A-kyselytunnit
SporttiRakin järjestämille teemakohtaisille kyselytunneille voit osallistua suoraan kotisohvalta käsin tai vaikka autossa istuessasi. Et tarvitse osallistumiseen muuta kuin pääsyn nettiin. Jäsenenä voit lähettää toivomasi kysymykset jo etukäteen tai esittää niitä lisää suorassa lähetyksessä live chatin kautta. Asiantuntijoina toimivat oman alansa huippuammattilaiset. Q&A-kyselytunteja järjestetään noin kerran kuussa. Q&A-lähetyksiin pääsy on vain jäsenille, jotka näkevät ne veloituksetta – myös tallenteina. Lähetettyjen etukäteiskysymysten lisäksi suorassa lähetyksessä on mahdollisuus kysyä live chatin kautta koko ajan myös lisäkysymyksiä. 

 

Tarkemmat tiedot

Päivämäärä:
30.08.2018
Aika:
18:00 - 20:00
Tapahtumaluokka:
Kotisivu:
https://sporttirakki.fi/2018/08/09/qa-kyselytunti-30-8-kisoihin-valmistautuminen/

Järjestäjä

SporttiRakki
Sähköposti
toimitus@sporttirakki.fi
View Järjestäjä Website