Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Q&A-kyselytunti ma 17.6. klo 18.30 – Kysy noseworkista

17.06.2019 @ 18:30 - 20:00

Maanantai 17.6.2019 klo 18.30-20 – Q&A Kysy noseworkista

Tällä kyselytunnilla pääset kysymään vinkkejä noseworkin treenaamiseen ja noseworkissa kokeisiin osallistumiseen. Valmentajana kysymyksiin vastaa Elisa Reunanen. 

Lähetys on osa touko-kesäkuun aikana (27.5.-30.6.) SporttiRakissa käynnissä olevia NOSEWORKIN TEEMAVIIKKOJA, jolloin julkaisemme viikoittain valmentajan vinkkivideoita noseworkin harjoitteluun. Kannattaa siis katsoa ensin valmentajan vinkkivideot ja sen jälkeen hyödyntää Q&A-lähetys kysymällä valmentajalta suoraan lisävinkkejä.

Kaikki Q&A-lähetykset ovat jäsenille ilmaisia. Sinulla on mahdollisuus joko lähettää etukäteen kysymyksiä valmentajille tai kysyä live chatin kautta suorassa lähetyksessä. Kyselytunti taltioidaan ja sen voi katsoa jäsenenä myös jälkikäteen. Ole aktiivinen ja tule mukaan kysymään ja keskustelemaan!

Valmentajan esittely

Noseworkin teemaviikoilla valmentajana toimii erityisesti hajuerotteluun ja noseworkiin erikoistuneen koirakoulu Vainuvoiman Elisa Reunanen.

”Koulutukseni tavoitteena on hajukoira, joka työskentelee motivoituneesti ja tekee etsintää itsenäisesti häiriötekijöistä välittämättä. Työskentelen niin ammattikäyttöön kuin harrastuksiin tähtäävien hajukoirien kanssa. Omien koirieni kanssa teen hajutyöskentelyn lisäksi pelastuskoiratoimintaa, ja vanhempi koirista toimii hälytysryhmäpelastuskoirana.”

Näin pääset mukaan!

  1. Mikäli et ole vielä jäsen, liity ensin jäseneksi! Q&A-lähetyksiin on pääsy vain jäsenillä ja ne ovat jäsenille ilmaisia.
  2. Pääset kyselytunnille mukaan suoraan SporttiRakin etusivulta tapahtuman aloitusajankohtana, kunhan olet kirjautunut jäsentunnuksillasi sisään. Jäsenyytesi tulee vain olla voimassa eikä sinun tarvitse ilmoittautua erikseen.
  3. Mikäli et ehdi suoraan lähetykseen mukaan, voit katsoa tallenteen jälkikäteen jäsenten videoarkistosta, jonne se ilmestyy automaattisesti heti lähetyksen jälkeen.
  4. Voit käydä jättämässä etukäteiskysymyksesi tapahtumasivulla jo aiemmin

Liity jäseneksi!

 

SporttiRakin Q&A-kyselytunnit
SporttiRakin järjestämille teemakohtaisille kyselytunneille voit osallistua suoraan kotisohvalta käsin tai vaikka autossa istuessasi. Et tarvitse osallistumiseen muuta kuin pääsyn nettiin. Jäsenenä voit lähettää toivomasi kysymykset jo etukäteen tai esittää niitä lisää suorassa lähetyksessä live chatin kautta. Asiantuntijoina toimivat oman alansa huippuammattilaiset. Q&A-kyselytunteja järjestetään noin kerran kuussa. Q&A-lähetyksiin pääsy on vain jäsenille, jotka näkevät ne veloituksetta – myös tallenteina. Lähetettyjen etukäteiskysymysten lisäksi suorassa lähetyksessä on mahdollisuus kysyä live chatin kautta koko ajan myös lisäkysymyksiä.

Tarkemmat tiedot

Päivämäärä:
17.06.2019
Aika:
18:30 - 20:00
Tapahtumaluokka:

Järjestäjä

SporttiRakki
Sähköposti
toimitus@sporttirakki.fi
View Järjestäjä Website