Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Q&A-kyselytunti ti 26.3. klo 18.30 – Jumppavinkit

26.03.2019 @ 18:30 - 20:00

Tiistai 26.3.2019 klo 18.30-20 – Q&A Kysy jumppavinkkejä

Tällä kyselytunnilla pääset kysymään koiran jumppavinkkejä. Valmentajana kysymyksiin vastaa eläinfysioterapeutti Lotta Lehtinen.

Lähetys on osa maalis-huhtikuun aikana (1.3.-7.4.) SporttiRakissa käynnissä olevia JUMPPAVIIKKOJA, jolloin julkaisemme muutaman päivän välein valmentajan vinkkivideoita harjoitteista, jotka kehittävät koiran kehonhallintaa ja liikehallintaa eli motorista kuntoa. Kannattaa siis katsoa ensin valmentajan vinkkivideot ja sen jälkeen hyödyntää Q&A-lähetys kysymällä valmentajalta suoraan lisävinkkejä.

Kaikki Q&A-lähetykset ovat jäsenille ilmaisia. Sinulla on mahdollisuus joko lähettää etukäteen kysymyksiä valmentajille tai kysyä live chatin kautta suorassa lähetyksessä. Kyselytunti taltioidaan ja sen voi katsoa jäsenenä myös jälkikäteen. Ole aktiivinen ja tule mukaan kysymään ja keskustelemaan!

Valmentajan esittely

Jumppaviikoilla valmentajana toimii eläinfysioterapeutti Lotta Lehtinen.

”Itselläni on kiinnostuksen ja ammatillisen osaamisen kohteena urheileva koira kokonaisvaltaisesti. Olen koulutukseltani eläinfysioterapeutti ja hyppytekniikkakouluttaja, ja toimin työkseni eläinfysioterapeuttina. Valmennan vuosien kokemuksella myös agilityssä –  intohimonani koiran fysiikan ja sen taitojen sekä osaamisen kehittäminen vastaamaan lajien vaatimuksia. Kannustan koulutettaviani kohti edistymistä; tekemään laadukkaasti oikeita asioita kussakin kehitysvaiheessa.”

Näin pääset mukaan!

  1. Mikäli et ole vielä jäsen, liity ensin jäseneksi! Q&A-lähetyksiin on pääsy vain jäsenillä ja ne ovat jäsenille ilmaisia.
  2. Pääset kyselytunnille mukaan suoraan SporttiRakin etusivulta tapahtuman aloitusajankohtana, kunhan olet kirjautunut jäsentunnuksillasi sisään. Jäsenyytesi tulee vain olla voimassa eikä sinun tarvitse ilmoittautua erikseen.
  3. Mikäli et ehdi suoraan lähetykseen mukaan, voit katsoa tallenteen jälkikäteen jäsenten videoarkistosta, jonne se ilmestyy automaattisesti heti lähetyksen jälkeen.
  4. Voit käydä jättämässä etukäteiskysymyksesi tapahtumasivulla jo aiemmin

HANKI JÄSENYYS!

SporttiRakin Q&A-kyselytunnit
SporttiRakin järjestämille teemakohtaisille kyselytunneille voit osallistua suoraan kotisohvalta käsin tai vaikka autossa istuessasi. Et tarvitse osallistumiseen muuta kuin pääsyn nettiin. Jäsenenä voit lähettää toivomasi kysymykset jo etukäteen tai esittää niitä lisää suorassa lähetyksessä live chatin kautta. Asiantuntijoina toimivat oman alansa huippuammattilaiset. Q&A-kyselytunteja järjestetään noin kerran kuussa. Q&A-lähetyksiin pääsy on vain jäsenille, jotka näkevät ne veloituksetta – myös tallenteina. Lähetettyjen etukäteiskysymysten lisäksi suorassa lähetyksessä on mahdollisuus kysyä live chatin kautta koko ajan myös lisäkysymyksiä. 

Tarkemmat tiedot

Päivämäärä:
26.03.2019
Aika:
18:30 - 20:00
Tapahtumaluokka:

Järjestäjä

SporttiRakki
Sähköposti
toimitus@sporttirakki.fi
View Järjestäjä Website