Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Q&A-kyselytunti to 14.3. klo 19 – Tottisvinkit

14.03.2019 @ 19:00 - 20:30

Torstai 14.3.2019 klo 19-20.30 – Q&A Kysy tottisvinkkejä

Tällä kyselytunnilla pääset kysymään lisävinkkejä pk-tottikseen. Valmentajana kysymyksiin vastaa pitkän linjan pk-harrastaja ja -valmentaja Minna Pättikangas.

Kaikki Q&A-lähetykset ovat jäsenille ilmaisia. Sinulla on mahdollisuus joko lähettää etukäteen kysymyksiä valmentajille tai kysyä live chatin kautta suorassa lähetyksessä. Kyselytunti taltioidaan ja sen voi katsoa jäsenenä myös jälkikäteen. Ole aktiivinen ja tule mukaan kysymään ja keskustelemaan!

Valmentajan esittely

Tottis-Q&A:ssa valmentajana toimii Minna Pättikangas.

Minna on palveluskoiraharrastaja ja on kilpaillut suomenmestaruus-, rotumestaruus-, Pohjoismaiden mestaruus- sekä FCI maailmanmestaruustasolla IPO:ssa, sekä SM-tasolla JK- ja FH-jäljellä. Hallitseva IPO:n Pohjoismaiden mestari (NOM) 2018. Vetohiihdon SM- ja RM-voittaja 2005. Työkseen Minna toimii personal trainerina ja liikunta-alan yrittäjänä. Voimaharjoittelu sekä mentaalivalmennus ovat lähellä hänen sydäntään ja Minnalla on myös rentoutusvalmentajan opinnot käynnissä. Yritykset: My Energy Fitness sekä Dogsport Minna Pättikangas.

Minnan ajatuksia koiraharrastamisesta pääset lukemaan tarkemmin aiemmin tekemästämme haastattelusta.

Näin pääset mukaan!

  1. Mikäli et ole vielä jäsen, liity ensin jäseneksi! Q&A-lähetyksiin on pääsy vain jäsenillä ja ne ovat jäsenille ilmaisia.
  2. Pääset kyselytunnille mukaan suoraan SporttiRakin etusivulta tapahtuman aloitusajankohtana, kunhan olet kirjautunut jäsentunnuksillasi sisään. Jäsenyytesi tulee vain olla voimassa eikä sinun tarvitse ilmoittautua erikseen.
  3. Mikäli et ehdi suoraan lähetykseen mukaan, voit katsoa tallenteen jälkikäteen jäsenten videoarkistosta, jonne se ilmestyy automaattisesti heti lähetyksen jälkeen.
  4. Voit käydä jättämässä etukäteiskysymyksesi tapahtumasivulla jo aiemmin

HANKI JÄSENYYS!

SporttiRakin Q&A-kyselytunnit
SporttiRakin järjestämille teemakohtaisille kyselytunneille voit osallistua suoraan kotisohvalta käsin tai vaikka autossa istuessasi. Et tarvitse osallistumiseen muuta kuin pääsyn nettiin. Jäsenenä voit lähettää toivomasi kysymykset jo etukäteen tai esittää niitä lisää suorassa lähetyksessä live chatin kautta. Asiantuntijoina toimivat oman alansa huippuammattilaiset. Q&A-kyselytunteja järjestetään noin kerran kuussa. Q&A-lähetyksiin pääsy on vain jäsenille, jotka näkevät ne veloituksetta – myös tallenteina. Lähetettyjen etukäteiskysymysten lisäksi suorassa lähetyksessä on mahdollisuus kysyä live chatin kautta koko ajan myös lisäkysymyksiä. 

Tarkemmat tiedot

Päivämäärä:
14.03.2019
Aika:
19:00 - 20:30
Tapahtumaluokka:

Järjestäjä

SporttiRakki
Sähköposti
toimitus@sporttirakki.fi
View Järjestäjä Website