Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Q&A-kyselytunti ti 4.12. klo 18.30 – Harrastuskoiran ravinto

04.12.2018 @ 18:30 - 20:00

Tiistai 4.12.2018 klo 18.30-20 – Q&A Kysy harrastuskoiran ravinnosta

Tällä Q&A-kyselytunnilla pääset keskustelemaan harrastuskoiran ravinnosta. Kysymyksiin vastaa lemmikkien ravitsemusasiantuntija, MMK Emmi Heikkinen (Carnin).

Kaikki Q&A-lähetykset ovat jäsenille ilmaisia. Sinulla on mahdollisuus joko lähettää etukäteen kysymyksiä valmentajille tai kysyä live chatin kautta suorassa lähetyksessä. Kyselytunti taltioidaan ja sen voi katsoa jäsenenä myös jälkikäteen. Ole aktiivinen ja tule mukaan kysymään ja keskustelemaan!

Asiantuntijan esittely

Emmi Heikkinen on opiskellut Helsingin yliopistossa pääaineenaan kotieläinten ravitsemustiede ja on keskittynyt opinnoissaan erityisesti koirien ravitsemukseen. Kandidaatintutkielmansa hän on tehnyt aiheesta rasvat koirien ravitsemuksessa ja pro gradu -tutkielma käsittelee kypsennyksen vaikutusta koiranruuan sulavuuteen. Opiskelun ohella Emmi on kerännyt arvokasta työkokemusta muutamalla kotimaisella lemmikkien ruokaa valmistavalla yrityksellä niin myynnin kuin tuotekehityksen parissa. Tällä hetkellä Emmi tekee päätyökseen ravitsemusneuvontaa ja ruokintasuunnitelmia koirille sekä kissoille. Hän harrastaa itse aktiivisesti etenkin agilityä, rally-tokoa ja koirajuoksua yhdessä kahden terrierinsä kanssa.

Emmin ajatuksia ravitsemuksesta: 

Oikeanlainen ravitsemus yhdessä riittävän liikunnan kanssa on lemmikin hyvinvoinnin perusta. Urheilu- ja harrastuskoiran ravitsemuksessa on tärkeää kiinnittää huomiota erityisesti riittävään energian- proteiinien- ja rasvan saantiin. Liika on kuitenkin aina liikaa ja urheilukoiran tulisi pysyä kevyenä, jotta ylimääräiset kilot eivät haittaa harrastamista. Ruokavalio on suunniteltava aina harrastettavan lajin kuormitustason mukaan. Ruokavaliossa on hyvä erotella treeni- ja kilpailukausi lepokaudesta, jotta energiansaanti vastaisi koko ajan mahdollisimman hyvin kulutusta. Suuret ruokavalion muutokset tulisi ehdottomasti ajoittaa aina lepokaudelle. Lisäksi urheilukoiran ruokinnassa tulee ottaa huomioon oikeanlainen valmistautuminen kilpailuun. Ruokinnan ajoituksella on merkittävä vaikutus suorituskykyyn. Myös suoritusta ja palautumista tukevat lisäravinteet ovat joskus tarpeellisia.

Näin pääset mukaan!

  1. Mikäli et ole vielä jäsen, liity ensin jäseneksi! Q&A-lähetyksiin on pääsy vain jäsenillä ja ne ovat jäsenille ilmaisia.
  2. Pääset kyselytunnille mukaan suoraan SporttiRakin etusivulta tapahtuman aloitusajankohtana, kunhan olet kirjautunut jäsentunnuksillasi sisään. Jäsenyytesi tulee vain olla voimassa eikä sinun tarvitse ilmoittautua erikseen.
  3. Mikäli et ehdi suoraan lähetykseen mukaan, voit katsoa tallenteen jälkikäteen jäsenten videoarkistosta, jonne se ilmestyy automaattisesti heti lähetyksen jälkeen.
  4. Voit käydä jättämässä etukäteiskysymyksesi tapahtumasivulla jo aiemmin
HANKI JÄSENYYS!

SporttiRakin Q&A-kyselytunnit
SporttiRakin järjestämille teemakohtaisille kyselytunneille voit osallistua suoraan kotisohvalta käsin tai vaikka autossa istuessasi. Et tarvitse osallistumiseen muuta kuin pääsyn nettiin. Jäsenenä voit lähettää toivomasi kysymykset jo etukäteen tai esittää niitä lisää suorassa lähetyksessä live chatin kautta. Asiantuntijoina toimivat oman alansa huippuammattilaiset. Q&A-kyselytunteja järjestetään noin kerran kuussa. Q&A-lähetyksiin pääsy on vain jäsenille, jotka näkevät ne veloituksetta – myös tallenteina. Lähetettyjen etukäteiskysymysten lisäksi suorassa lähetyksessä on mahdollisuus kysyä live chatin kautta koko ajan myös lisäkysymyksiä. 

Tarkemmat tiedot

Päivämäärä:
04.12.2018
Aika:
18:30 - 20:00
Tapahtumaluokka:

Järjestäjä

SporttiRakki
Sähköposti
toimitus@sporttirakki.fi
View Järjestäjä Website