Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Nettiluento ke 28.11. klo 18 – Ohjaajan voimavarat

28.11.2018 @ 18:00 - 20:30

Keskiviikko 28.11.2018 klo 18-20.30 – Ohjaajan voimavarat

Tällä luennolla pohditaan epäonnistumista, uupumista, jaksamista sekä erityisesti ohjaajan hyvinvointia ja sen tärkeyttä menestymisen edellytyksenä. Luennolla keskitytään luennoitsijan omakohtaisiin havaintoihin ja kokemuksiin koiraharrastamisesta. 

Luennoitsija: Reija Nieminen

Luennoitsijan esittely

Reija Nieminen on saavuttanut koiransa Eloketun Etiäinen kanssa hakukokeissa 7 arvokilpailumitalia, joista 2 SM-kultaa, 1 Pohjoismaiden mestaruushopea ja 1 Pohjoismaiden mestaruuspronssi. Reija on lisäksi Suomen Palveluskoiraliiton tuomari (lajeina BH, tottelevaisuus, haku) ja Suomen Kennelliiton ylituomari. Reija on myös kirjoittanut kirjan Haamuja Tuulessa, palvelus- ja pelastuskoiran koulutus hakukokeeseen.

Reija on kiinnostunut ohjaajan hyvinvoinnin, ohjaajan mielen hallinnan, ajatusten ja tunteiden vaikutuksesta koiran koulutukseen. Reija on harrastanut keskittymis- ja stressinsietokyvyn vahvistamista erilaisin mielen hallinnan harjoituksin. Reija on itse kokenut työuupumuksen ja on sen vuoksi opiskellut itsenäisesti hyvinvointia ja mielenrauhaa vahvistavia harjoituksia ja haluaa jakaa nyt kokemuksiaan myös muille koiraharrastajille.

Reijan ajatuksia uupumiseen johtavasta suorittamisesta voit lukea tästä paljon ajatuksia herättäneestä ja lukijoiden pitämästä kirjoituksesta

Näin pääset luennolle!

  1. Mikäli et ole vielä jäsen, liity ensin jäseneksi! Nettiluennoille on pääsy vain jäsenillä ja ne ovat jäsenille ilmaisia.
  2. Pääset luennolle mukaan suoraan SporttiRakin etusivulta tapahtuman aloitusajankohtana, kunhan olet kirjautunut jäsentunnuksillasi sisään. Jäsenyytesi tulee vain olla voimassa eikä sinun tarvitse ilmoittautua erikseen.
  3. Mikäli et ehdi suoraan lähetykseen mukaan, voit katsoa luennon jälkikäteen jäsenten luentoarkistosta, jonne se ilmestyy automaattisesti heti luennon jälkeen.

SporttiRakin nettiluennot
SporttiRakin järjestämille nettiluennoille voit osallistua suoraan kotisohvalta käsin. Et tarvitse osallistumiseen muuta kuin pääsyn nettiin. Luennoitsijoina toimivat oman alansa huippuammattilaiset ja luentoja järjestetään 2 krt kuussa. Luennoille pääsy on vain jäsenille, jotka näkevät ne veloituksetta – myös tallenteina. Suorassa lähetyksessä luennoitsijalta on mahdollisuus kysyä live chatin kautta myös lisäkysymyksiä. 

Tarkemmat tiedot

Päivämäärä:
28.11.2018
Aika:
18:00 - 20:30
Tapahtumaluokka:

Järjestäjä

SporttiRakki
Sähköposti
toimitus@sporttirakki.fi
View Järjestäjä Website