Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Nettiluento ke 14.11. klo 18 – Koiran stressi

14.11.2018 @ 18:00 - 20:30

Keskiviikko 14.11.2018 klo 18-20.30 – Koiran stressi

Tällä luennolla käsitellään koiran stressiä ja sen vaikutuksia. Teemoina luennolla mm. 

  • Mitä stressi on ja mikä sitä aiheuttaa? Positiivinen ja negatiivinen stressi?
  • Stressin fysiologia: mitä stressaavassa tilanteessa oikein tapahtuu?
  • Stressin ja sen oireiden tunnistaminen
  • Stressin vaikutukset koiraan
  • Stressin vähentäminen – millä keinoin se onnistuu?
  • Stressi työ-, käyttö- ja harrastuskoirilla – tutkimuksia aiheeseen liittyen

Luennoitsija: Pipa Pärssinen

Ennen luentoa voit käydä lukemassa mm. tämän luennoitsijan kirjoittaman suositun artikkelin koiran tunnetiloista ja niiden merkityksestä arki- ja koulutustilanteissa.

Luennoitsijan esittely

Pipa Pärssinen työskentelee opettajana nuoriso- ja aikuiskoulutuksen parissa Kannuksessa ”kennellinjalla” eläintenhoidon ja hyötykoirien kouluttamisen parissa. Hän toimii myös tottelevaisuuskokeiden tuomarina ja on suorittanut eläintenhoitajan ammattitutkinnon eläinten kouluttamisen osaamisalalta. Itse hän on aloittanut harrastamisen aikoinaan cockeri Minkin kanssa agilityssä ja myöhemmin myös tokossa. Sen jälkeen Pipalla on ollut sileäkarvaisia noutajia, joiden kanssa on kilpaillut monipuolisesti tokossa, agilityssä, PK-jäljellä, rally-tokossa, noutajien metsästyskokeissa sekä metsästyskoirien jäljestämiskokeissa sekä syksyisin koirat toimivat käytännön metsästyksessä. Kouluttamisen lisäksi Pipa on erityisen kiinnostunut eläinten käyttäytymisestä, luonteista, kognitioista, jalostuksesta jne.

Näin pääset mukaan!

  1. Mikäli et ole vielä jäsen, liity ensin jäseneksi! Nettiluennoille on pääsy vain jäsenillä ja ne ovat jäsenille ilmaisia.
  2. Pääset luennolle mukaan suoraan SporttiRakin etusivulta tapahtuman aloitusajankohtana, kunhan olet kirjautunut jäsentunnuksillasi sisään. Jäsenyytesi tulee vain olla voimassa eikä sinun tarvitse ilmoittautua erikseen.
  3. Mikäli et ehdi suoraan lähetykseen mukaan, voit katsoa luennon jälkikäteen jäsenten luentoarkistosta, jonne se ilmestyy automaattisesti heti luennon jälkeen.
HANKI JÄSENYYS!

SporttiRakin nettiluennot
SporttiRakin järjestämille nettiluennoille voit osallistua suoraan kotisohvalta käsin. Et tarvitse osallistumiseen muuta kuin pääsyn nettiin. Luennoitsijoina toimivat oman alansa huippuammattilaiset ja luentoja järjestetään 2 krt kuussa. Luennoille pääsy on vain jäsenille, jotka näkevät ne veloituksetta – myös tallenteina. Suorassa lähetyksessä luennoitsijalta on mahdollisuus kysyä live chatin kautta myös lisäkysymyksiä. 

Tarkemmat tiedot

Päivämäärä:
14.11.2018
Aika:
18:00 - 20:30
Tapahtumaluokka:

Järjestäjä

SporttiRakki
Sähköposti
toimitus@sporttirakki.fi
View Järjestäjä Website