Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Nettiluento ti 30.10. klo 18 – Psyykkiset taidot koiraurheilussa

30.10.2018 @ 18:00 - 20:30

Tiistai 30.10.2018 klo 18-20.30 – Psyykkiset taidot koiraurheilussa

Tällä luennolla käydään läpi koiraurheilijan tärkeitä psyykkisiä taitoja, jotka auttavat nauttimaan harrastamisesta entistäkin enemmän.

  • Perustan merkitys
  • Motivaatio ja tavoitteet
  • Luottamus
  • Tunteet ja suoritusjännitys
  • Mitä on epäonnistuminen?
  • Nauti ja onnistu kisatilanteessa

Luennoitsija: Marjo Korander

Luennoitsijan esittely

Marjo Korander on sekä psykologi (PsM), liikunta- ja urheilupsykologi (sert.) että psyykkinen valmentaja. Hän toimii lisäksi myös agilityvalmentajana (Hypnotic Dog Sport) ja -kilpailijana. Tiimikaverit: bc FI AVA & FI AVA-H (varjo) Magical Joy Dream Lover ”Rytsölä”, lägpys FI AVA & FI AVA-H Tulikäpälän Saara Savusukeltaja ”Saara”, lägpys FI AVA Tulikäpälän Taiga Tuliraketti ”Taiga-Tassu” & bc Saunajaakon Bluff ”Hupi” s. 04/17. Motto: Nauti ja onnistu!

Voit käydä lukemassa Marjon artikkeleita luentoaiheisiin liittyen, mm. tämän suositun artikkelin tavoitteiden asettamisen tärkeydestä.

Näin pääset luennolle!

  1. Mikäli et ole vielä jäsen, liity ensin jäseneksi! Nettiluennoille on pääsy vain jäsenillä ja ne ovat jäsenille ilmaisia.
  2. Pääset luennolle mukaan suoraan SporttiRakin etusivulta tapahtuman aloitusajankohtana, kunhan olet kirjautunut jäsentunnuksillasi sisään. Jäsenyytesi tulee vain olla voimassa eikä sinun tarvitse ilmoittautua erikseen.
  3. Mikäli et ehdi suoraan lähetykseen mukaan, voit katsoa luennon jälkikäteen jäsenten luentoarkistosta, jonne se ilmestyy automaattisesti heti luennon jälkeen.

SporttiRakin nettiluennot
SporttiRakin järjestämille nettiluennoille voit osallistua suoraan kotisohvalta käsin. Et tarvitse osallistumiseen muuta kuin pääsyn nettiin. Luennoitsijoina toimivat oman alansa huippuammattilaiset ja luentoja järjestetään 2 krt kuussa. Luennoille pääsy on vain jäsenille, jotka näkevät ne veloituksetta – myös tallenteina. Suorassa lähetyksessä luennoitsijalta on mahdollisuus kysyä live chatin kautta myös lisäkysymyksiä. 

Tarkemmat tiedot

Päivämäärä:
30.10.2018
Aika:
18:00 - 20:30
Tapahtumaluokka:
Kotisivu:
https://sporttirakki.fi/tuote/nettiluento-30-10-psyykkiset-taidot-koiraurheilussa/

Järjestäjä

SporttiRakki
Sähköposti
toimitus@sporttirakki.fi
View Järjestäjä Website