Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Q&A-kyselytunti ti 4.8. klo 18.30 – Kysy koiranomistajan arkihaasteista

04.08.2020 @ 18:30 - 20:00

Tiistai 4.8.2020 klo 18.30-20 – Q&A Kysy koiranomistajan arkihaasteista

Onko arkitilanteissa kontakti koiran kanssa hukassa? Koira ei osaa rauhoittua? Remmissä kulkeminen ei oikein onnistu etenkään innostavissa tilanteissa? Vai mietityttääkö jokin muu arkielämään liittyvä koulutuksellinen asia? 

Tällä kyselytunnilla pääset kysymään vinkkejä arkielämän haastekohtiin koirasi kanssa. Valmentajana kysymyksiin vastaa Miira Hellsten.

Kaikki Q&A-lähetykset ovat jäsenille ilmaisia. Sinulla on mahdollisuus joko lähettää etukäteen kysymyksiä valmentajille tai kysyä live chatin kautta suorassa lähetyksessä. Kyselytunti taltioidaan ja sen voi katsoa jäsenenä myös jälkikäteen. Ole aktiivinen ja tule mukaan kysymään ja keskustelemaan!

Valmentajan esittely

Tällä kyselytunnilla valmentajana toimii Miira Hellsten.

“Heiluva Häntä koira- ja kissakoulun perustaja Miira Hellsten on eläintenkouluttajan ammattitutkinnon (AT, Amiedu) suorittanut päätoiminen eläintenkouluttaja (vuodesta 2007 lähtien) ja Suomen eläintenkouluttajat ry:n jäsen. Miira on myös yhteiskuntatieteiden maisteri (Jyväskylän yliopisto, pääaine yhteiskuntapolitiikka, sivuaineina mm. viestintäaineita) sekä toistaiseksi ainoa sertifioitu BAT 2.0 eli Behavior Adjustment Training 2.0 -metodin kouluttaja Suomessa (CBATI-tutkinto USA:ssa 2014). Miira pitää mm. BAT 2.0, Koiran elekieli, Koiran ei-toivotun käytöksen poiskouluttamisen aiheita sekä kissakoulutusteemaisia seminaareja sekä nosework- ja rally-toko-aiheisia seminaareja eri puolella Suomea. Miira on erikoistunut varsinkin arkatassujen ja remmirähjääjien kouluttamiseen.”

Näin pääset mukaan!

  1. Mikäli et ole vielä jäsen, liity ensin jäseneksi! Q&A-lähetyksiin on pääsy vain jäsenillä ja ne ovat jäsenille ilmaisia.
  2. Pääset kyselytunnille mukaan suoraan SporttiRakin etusivulta tapahtuman aloitusajankohtana, kunhan olet kirjautunut jäsentunnuksillasi sisään. Jäsenyytesi tulee vain olla voimassa eikä sinun tarvitse ilmoittautua erikseen.
  3. Mikäli et ehdi suoraan lähetykseen mukaan, voit katsoa tallenteen jälkikäteen jäsenten videoarkistosta, jonne se ilmestyy automaattisesti heti lähetyksen jälkeen.
  4. Voit käydä jättämässä etukäteiskysymyksesi Q&A-kyselytunnin kommenttikenttään, niin nappaamme ne sieltä mukaan lähetykseen.

Liity jäseneksi!

 

SporttiRakin Q&A-kyselytunnit SporttiRakin järjestämille teemakohtaisille kyselytunneille voit osallistua suoraan kotisohvalta käsin tai vaikka autossa istuessasi. Et tarvitse osallistumiseen muuta kuin pääsyn nettiin. Jäsenenä voit lähettää toivomasi kysymykset jo etukäteen tai esittää niitä lisää suorassa lähetyksessä live chatin kautta. Asiantuntijoina toimivat oman alansa huippuammattilaiset. Q&A-kyselytunteja järjestetään noin kerran kuussa. Q&A-lähetyksiin pääsy on vain jäsenille, jotka näkevät ne veloituksetta – myös tallenteina. Lähetettyjen etukäteiskysymysten lisäksi suorassa lähetyksessä on mahdollisuus kysyä live chatin kautta koko ajan myös lisäkysymyksiä.

Tarkemmat tiedot

Päivämäärä:
04.08.2020
Aika:
18:30 - 20:00
Tapahtumaluokka:

Järjestäjä

SporttiRakki
Sähköposti
toimitus@sporttirakki.fi
View Järjestäjä Website