Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

 • Tämä tapahtuma on mennyt.

Rally-tokon ALO/AVO-nettivalmennus

24.09.2018

Rally-tokon ALO/AVO-luokan valmennus

Rally-tokon alempien luokkien valmennus, 9 vk – koirakkopaikka jäsenille 115 e ja muille 135 e, kuuntelupaikka jäsenille 45 e ja muille 65 e
Valmentajana Krista Karhu
Taso: ALO/AVO
Kurssi alkaa to 24.9. ja päättyy 22.11.

ILMOITTAUDU KURSSILLE!

Rally-tokon alempien luokkien kurssi mahdollistaa rally-tokon huippuvalmennukseen pääsyn asuinpaikasta riippumatta omien aikataulujesi ehdoilla! Saat apua henkilökohtaisesti omaan treenaamisesi haasteisiin asiantuntevan valmentajan johdolla. SporttiRakin nettivalmennus on uudenlainen ekologinen tapa valmentautua ilman pitkiä ajomatkoja.

Valmennuksessa hyödynnetään videomuotoisia verkkoluentoja ja verkkokokouksia, valmennussivustoa, kurssilaisten treenivideoita ja -merkintöjä sekä nettikeskustelua. Kurssilaiset saavat selkeät ohjeet eikä osallistuminen vaadi erityisosaamista – kätevää ja helppoa! Sinulla tulee kuitenkin olla mahdollisuus kuvata omaa treenaamistasi videolle esim. kännykällä. Sinun tulee myös olla sitoutunut treenaamaan kurssin ajan, jotta saat kurssista kaiken hyödyn irti.

Valmennuksen keskiössä ovat koirakon tavoitteellinen kehittyminen ja jatkuvuus. Saat valmentajan henkilökohtaiset kommentit, jotka kertovat, mihin sinun tulisi treenaamisessasi keskittyä. Sinulla on käytössäsi valmentajan jatkuva apu koko kurssin ajan ja valmentaja kommentoi useita treenivideoitasi kurssin aikana. Kurssin lopussa saat jatko-ohjeet kurssin jälkeiselle ajalle, jotta kehittyminen jatkuu mahdollisimman hyvin myös kurssin jälkeen. Kurssimateriaalit ja -keskustelut jäävät kurssilaisten saataville myös kurssin jälkeen (koirakkopaikkalaisille).

Valmennusryhmä saa käyttöönsä valmentajan huippuvinkit kurssilaisille räätälöityjen vinkkivideoiden muodossa. Videot toteutetaan kurssilaisten toivomien haasteiden havainnollistamiseksi. Kurssin aikana pääset lisäksi keskustelemaan suoraan valmentajan kanssa sekä muiden kurssilaisten kanssa vertaistuen ja avun saamiseksi. Tällä kurssilla uutuutena muutamasta yleisesti virhealttiista kylttitehtävästä näytetään videolla oikeaoppiset suoritusmallit.

Huom. Tällä kurssilla aloitusluento on kuvan tekstistä poiketen tallenne.

Koirakkopaikan osallistujana saat (115/135 €):

 • Tavoitteellisen kurssin, jonka avulla kehitytte koirakkona kohti rally-tokon alempia luokkia
 • Valmentajan henkilökohtaiset kommentit, jotka kertovat, mihin sinun tulisi treenaamisessasi keskittyä
 • Valmentajan jatkuvan seurannan ja avun
 • Henkilökohtaiset treenivinkit myös kurssin jälkeiselle ajalle
 • Vinkkivideot, jotka valmentaja on tehnyt kurssilaisille osittain räätälöidysti sekä osittain hyödyntäen aiempien rally-tokokurssien hyviksi koettuja videoita
 • Useat yhteiset videokokoukset valmentajan ja kurssilaisten kesken
 • Nettiluennon rally-tokon ALO/AVO-luokan teoriasta
 • Kurssiyhteisön vertaistuen kurssifoorumilla
 • Videoina haasteellisten kylttitehtävien oikeaoppisia suorituksia
 • 135 e valmennuspaketilla 3 kk jäsenyyden SporttiRakkiin, jolla saat jäsenedut (mm. nettiluennot ja Q&A-lähetykset kuukausittain 0 e hintaan ja alennukset verkkokauppoihin). Jos olet jo valmiiksi jäsen, saat 20 € alennuksen valmennuksen hinnasta.

Kuuntelupaikan osallistujana saat (65 €):

 • Katseluoikeuden koirakkopaikkalaisten treenivideoihin ja valmentajien kommentteihin
 • Katseluoikeuden 2 h nettiluentoon rally-tokon ALO/AVO-luokan teoriasta
 • Katseluoikeuden valmentajan kurssilaisille tekemiin vinkkivideoihin eri haasteiden selättämiseen
 • Katseluoikeuden kurssilla pidetyille keskustelutunneille valmentajien ja kurssilaisten kesken
 • Katseluoikeuden valmentajan videoihin, joissa käsitellään haasteellisten kylttitehtävien oikeaoppisia suorituksia
 • Kuuntelupaikalla katselu tapahtuu aina jälkikäteen, joten saat katsottua materiaalin sinulle parhaiten sopivana ajankohtana

Kurssilla käsiteltäviä aiheita:

 • Rally-tokon ALO/AVO-luokan säännöt, haasteet ja vaatimukset
 • Tehtävien rakentaminen kisavalmiiksi (yksilöllisesti)
 • Kisasuorituksen rakentaminen koevalmiiksi (yksilöllisesti)
 • Kylttitehtävien suoritusohjeita

Kenelle kurssi sopii?

 • Nyt rally-tokossa ALO/AVO-luokassa kisaaville koirakoille
 • Kisoihin tähtääville koirakoille, jotka harkitsevat kisaamista myöhemmin
 • Kuuntelupaikalla voit olla mukana hakemassa vinkkejä milloin vaan
 • Mikäli mietit, onko kurssi juuri sinulle sopiva, voit kysyä sitä kurssikoordinaattorilta ja saat vastauksen nopeasti. Ota yhteyttä: heidi@sporttirakki.fi

Valmentaja

Krista Karhu on ammattitutkinnon suorittanut eläintenkouluttaja ja ammattikouluttaja Koirakoutsi-valmennusyrityksessään. Krista on lisäksi rally-tokon ylituomari ja kilpaillut rally-tokossa sekä tokossa kolmen berninpaimenkoiransa kanssa, jotka ovat kaikki saavuttaneet valion (tai mestarin) arvon molemmissa lajeissa. Kaikki kolme ovat myös sijoittuneet mitaleille rally-tokon SM-kilpailuissa.

Kurssin aikataulu

Ostettuasi valmennuksen verkkokaupan kautta, saat ennen valmennuksen alkamista (24.9.) sähköpostitse tietoa valmennuksen käytännön asioista. Viimeistään paria päivää ennen kurssin alkua sähköpostitse lähetettävässä infopaketissa kerrotaan, miten pääset kurssisivulle ja kurssin tarkempi ohjeistus. Huom! Valmennuspakettiin sisältyvä jäsenyys alkaa siitä, kun kurssilaisilla on pääsyoikeus kurssisivulle.

Kaikki kurssin osiot, myös nettiluennot ja keskustelutunnit, on mahdollista suorittaa myös jälkikäteen, eli katsoa videolta myöhemmin, mikäli ne eivät istu omaan aikatauluihisi.

Kurssin suorat lähetykset pidetään: to 4.10. klo 18.30-19.30, ma 29.10. klo 18.30-20 sekä to 22.11. klo 19.30-20.30.

Kurssimateriaaleihin pääsy päättyy kuuntelupaikkalaisilla noin 1 kk kurssin loppumisen jälkeen. Koirakkopaikkalaisilla on pääsy kurssimateriaaleihin useiden kuukausien ajan vielä kurssin jälkeenkin, mikäli heillä on jäsenyys voimassa.

Lisätietoja

Kurssin järjestäjänä toimii SporttiRakki. Mikäli sinulla on kysymyksiä kurssiin liittyen, ota yhteyttä kurssikoordinaattoriin, heidi@sporttirakki.fi. Vastaamme mielellämme.

Valmennuksessa rajoitettu määrä paikkoja. Varaa oma paikkasi heti!

Mahdollisuus maksaa myös Jousto-osamaksulla tai -laskulla verkkokaupan kautta.

Aiempien kurssilaisten kokemuksia

SporttiRakissa järjestetyllä aiemmalla Krista Karhun rallyn ALO/AVO-kurssilla kurssilaiset olivat sekä tyytyväisiä kurssiin että kokivat sen hyödylliseksi!

”Harjoitteluvideot olivat hyviä. Myös valmentajan täsmäpalaute oli erittäin hyödyllinen.”

”Vinkkivideot sekä ohjaajan kommentointi ja ohjaus treenaamiseen olivat erinomaisia. Koin kurssin taipuvan hyvin yksilöllisiin tarpeisiin: sain kurssista irti juuri minulle ja koiralleni tärkeitä asioita.”

”Tykkäsin henkilökohtaisesta palautteesta ja kouluttajan ja vetäjän positiivisesta ja kannustavasta asenteesta.”

”Ennen ilmoittautumista mietin, kannattaako tulla oman koiran kanssa, kun liikkeissä on vain pientä viilaamista. Nyt ei todellakaan kaduta, että osallistuin. Huomasin, että vaikka koira osaakin paljon, sillä on myös asioita, joita voisi tehdä paremmin ja joissain kohti pitää miettiä kriteerit koiraa kohtaan reiluiksi.”

”Oli ystävällistä palvelua. Koin, että erittäin inspiroiva ja sain paljon lisämateriaalia jatkoon. Kurssilla käytiin myös läpi asioita, jotka auttavat ihan arjessakin. Tuntuu, että arkihallinta parantunut entisestään. Kiitos!”

Ilmoittautuminen

Ilmoittautuminen kurssille tapahtuu verkkokauppamme kautta. Ilmoittaudu mukaan!

ILMOITTAUDU KURSSILLE!

Tarkemmat tiedot

Päivämäärä:
24.09.2018
Tapahtumaluokka:
Kotisivu:
https://sporttirakki.fi/tuote/nettivalmennus-rally-tokon-alo-avo/

Järjestäjä

SporttiRakki
Sähköposti
toimitus@sporttirakki.fi
View Järjestäjä Website