Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Nettiluento ma 8.10. klo 18 – Oivaltava ohjaaja

08.10.2018 @ 18:00 - 20:30

Maanantai 8.10.2018 klo 18-20.30 – Oivaltava ohjaaja

Tällä luennolla ei kouluteta koiria – tällä luennolla koulutetaan ohjaajia! Miten voit kehittyä koiranohjaajana koirasi tasolle?

  • Kaikki puhuvat koirankoulutuksesta, mutta miten koulutetaan hyvä koiranohjaaja?
  • Ajattele enemmän – tee vähemmän? Mitä ihmettä? Voiko se olla noin helppoa?
  • Koiran lukeminen – mitä se tarkoittaa ja miten siihen voi oppia?
  • Miten luoda hyvä suhde omaan koiraan?
  • Älä putoa koiraharrastuksen sudenkuoppiin – Johannan “Been there, done that” -lista – älä tee tätä perässä!

Luennoitsija: Johanna Franzén

Luennoitsijan esittely

Johanna Franzénilla on kahdentoista vuoden monipuolinen kokemus harrastus-, kilpailu- ja työkoiratehtävistä. Lajikokemusta löytyy niin suojelusta ja PK-kansallisista lajeista kuin kansallisesta ja kansainvälisestä pelastuskoiratoiminnastakin. Johannan intohimona on erityisesti ihmisten kouluttaminen ja tunnuslauseena ”80% koiran kouluttamisesta tapahtuu ohjaajan korvien välissä”. Tällä hetkellä Johanna keskittyy työkoiratoimintaan, mutta nauttii myös satunnaisesta kisailusta. Kotoa löytyy kaksi iloista ja aktiivista malinoispoikaa, joiden kanssa kansainvälinen pelastuskoiratoiminta vie seikkailuihin eri puolille maailmaa.

Johanna kirjoitti aihetta sivuavan artikkelin juuri hiljattain SporttiRakkiin, ja tuo artikkeli on noussut kertarysäyksellä kaikkien aikojen Top10-artikkeleiden joukkoon. Kannattaa lukea!

Näin pääset luennolle!

  1. Mikäli et ole vielä jäsen, liity ensin jäseneksi! Nettiluennoille on pääsy vain jäsenillä ja ne ovat jäsenille ilmaisia.
  2. Pääset luennolle mukaan suoraan SporttiRakin etusivulta tapahtuman aloitusajankohtana, kunhan olet kirjautunut jäsentunnuksillasi sisään. Jäsenyytesi tulee vain olla voimassa eikä sinun tarvitse ilmoittautua erikseen.
  3. Mikäli et ehdi suoraan lähetykseen mukaan, voit katsoa luennon jälkikäteen jäsenten luentoarkistosta, jonne se ilmestyy automaattisesti heti luennon jälkeen.

SporttiRakin nettiluennot
SporttiRakin järjestämille nettiluennoille voit osallistua suoraan kotisohvalta käsin. Et tarvitse osallistumiseen muuta kuin pääsyn nettiin. Luennoitsijoina toimivat oman alansa huippuammattilaiset ja luentoja järjestetään 2 krt kuussa. Luennoille pääsy on vain jäsenille, jotka näkevät ne veloituksetta – myös tallenteina. Suorassa lähetyksessä luennoitsijalta on mahdollisuus kysyä live chatin kautta myös lisäkysymyksiä. 

Tarkemmat tiedot

Päivämäärä:
08.10.2018
Aika:
18:00 - 20:30
Tapahtumaluokka:
Kotisivu:
https://sporttirakki.fi/tuote/nettiluento-oivaltava-ohjaaja/

Järjestäjä

SporttiRakki
Sähköposti
toimitus@sporttirakki.fi
View Järjestäjä Website