Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

 • Tämä tapahtuma on mennyt.

Tokon VOI/EVL-nettivalmennus

09.10.2018

Tokon VOI/EVL-luokan valmennus

Tokon ylempien luokkien valmennus, 13 vk – koirakkopaikka jäsenille 135 e ja muille 155 e, kuuntelupaikka jäsenille 45 e ja muille 65 e
Valmentaja: Tokon valmennusrengas (Carita Kuparinen & Angelica Leiman)
Taso: VOI/EVL
Kurssi alkaa ti 9.10. ja päättyy ti 8.1.

Osittain uudistettu kurssi aiempien kurssilaisten toiveiden mukaisesti!

 

ILMOITTAUDU KURSSILLE!

Tokon valmennusrenkaan valmentama tokon ylempien luokkien kurssi mahdollistaa tokon huippuvalmennukseen pääsyn asuinpaikasta riippumatta omien aikataulujesi ehdoilla! Saat apua henkilökohtaisesti omaan treenaamisesi haasteisiin asiantuntevien valmentajien johdolla. SporttiRakin nettivalmennus on uudenlainen ekologinen tapa valmentautua ilman pitkiä ajomatkoja.

Valmennuksessa hyödynnetään videomuotoisia verkkoluentoja ja verkkokokouksia, valmennussivustoa, kurssilaisten treenivideoita ja -merkintöjä sekä nettikeskustelua. Kurssilaiset saavat selkeät ohjeet eikä osallistuminen vaadi erityisosaamista – kätevää ja helppoa! Sinulla tulee kuitenkin olla mahdollisuus kuvata omaa treenaamistasi videolle esim. kännykällä. Sinun tulee myös olla sitoutunut treenaamaan kurssin ajan, jotta saat kurssista kaiken hyödyn irti.

Valmennuksen keskiössä ovat koirakon tavoitteellinen kehittyminen ja jatkuvuus. Saat valmentajan henkilökohtaiset kommentit, jotka kertovat, mihin sinun tulisi treenaamisessasi keskittyä. Sinulla on käytössäsi valmentajan jatkuva apu koko kurssin ajan ja valmentaja kommentoi useita treenivideoitasi kurssin aikana. Kurssin lopussa saat jatko-ohjeet kurssin jälkeiselle ajalle, jotta kehittyminen jatkuu mahdollisimman hyvin myös kurssin jälkeen. Kurssimateriaalit ja -keskustelut jäävät kurssilaisten saataville myös kurssin jälkeen (koirakkopaikkalaisille).

Valmennusryhmä saa käyttöönsä valmentajien huippuvinkit kurssilaisille räätälöityjen vinkkivideoiden muodossa. Kurssin aikana pääset lisäksi keskustelemaan suoraan valmentajan kanssa sekä muiden kurssilaisten kanssa vertaistuen ja avun saamiseksi. Tällä kurssilla uutuutena vinkkivideoiden joukossa eri liikkeiden opettamisen lisäksi myös haastekohtien selättämistä erikseen.

 

Huom. Tällä kurssilla aloitusluento on kuvan tekstistä poiketen tallenne.

Koirakkopaikan osallistujana saat (135/155 €):

 • Tavoitteellisen kurssin, jonka avulla kehitytte koirakkona kohti tokon ylempiä luokkia tai jo ylemmissä luokissa kisatessanne
 • Valmentajan henkilökohtaiset kommentit, jotka kertovat, mihin sinun tulisi treenaamisessasi keskittyä
 • Valmentajan jatkuvan seurannan ja avun
 • Henkilökohtaiset treenivinkit myös kurssin jälkeiselle ajalle
 • Vinkkivideot, jotka valmentajat ovat tehneet kurssilaisille osittain räätälöidysti sekä osittain hyödyntäen aiemman toko VOI/EVL -kurssin hyviksi koettuja videoita. Vinkkivideoilla esitetään vinkkejä kunkin liikkeen opettamiseen sekä erikseen videoita haastekohtien ratkaisemiseen.
 • Useat yhteiset videokokoukset valmentajan ja kurssilaisten kesken
 • Nettiluennon tokon ylempien luokkien teoriasta
 • Kurssiyhteisön vertaistuen kurssifoorumilla
 • 155 e valmennuspaketilla 3 kk jäsenyyden SporttiRakkiin, jolla saat jäsenedut (mm. nettiluennot ja Q&A-lähetykset kuukausittain 0 e hintaan ja alennukset verkkokauppoihin). Jos olet jo valmiiksi jäsen, saat 20 € alennuksen valmennuksen hinnasta.
 • Huom. Jokainen koirakkopaikkalainen saa oman vastuuvalmentajan, joka seuraa koirakon kehitystä kurssin alusta loppuun asti. Voit esittää toiveita kurssin alussa omavalmentajasta.

Kuuntelupaikan osallistujana saat (45/65 €):

 • Katseluoikeuden koirakkopaikkalaisten treenivideoihin ja valmentajien kommentteihin
 • Katseluoikeuden 2 h nettiluentoon tokon ylempien luokkien teoriasta
 • Katseluoikeuden valmentajan kurssilaisille tekemiin vinkkivideoihin eri liikkeiden opettamiseen
 • Katseluoikeuden valmentajan vinkkivideoihin eri liikehaasteiden selättämiseen
 • Katseluoikeuden kurssilla pidetyille keskustelutunneille valmentajien ja kurssilaisten kesken
 • Kuuntelupaikalla katselu tapahtuu aina jälkikäteen, joten saat katsottua materiaalin sinulle parhaiten sopivana ajankohtana

Kurssilla käsiteltäviä aiheita:

 • Tokon ylempien luokkien vaatimukset
 • Liikkeiden rakentaminen koevalmiiksi (yksilöllisesti)
 • Kisasuorituksen rakentaminen koevalmiiksi (yksilöllisesti)
 • Liikekohtainen opetus
 • Liikekohtaiset haasteet ja niiden ratkaiseminen

Kenelle kurssi sopii?

 • Nyt tokon VOI/EVL-luokissa kisaaville koirakoille
 • Ylempiin luokkiin piakkoin tähtääville koirakoille
 • Kuuntelupaikalla voit olla mukana hakemassa vinkkejä milloin vaan
 • Mikäli mietit, onko kurssi juuri sinulle sopiva, voit kysyä sitä kurssikoordinaattorilta ja saat vastauksen nopeasti. Ota yhteyttä: heidi@sporttirakki.fi

Valmentajat

Valmentajina kurssilla toimivat Tokon Valmennusrenkaan jäsenet Carita Kuparinen ja Angelica Leiman. SporttiRakin kanssa nettivalmennuksen osalta yhteistyössä toimiva valmennusrengas pyrkii valmentamaan lupaavia koirakoita maajoukkueen edustustehtäviin, ja sen kaikki ohjaajat ovat kansainväliselle huipulle pyrkiviä.

Kurssin valmentajat ovat itse saavuttaneet viime vuonna hienoa menestystä niin kotimaassa kuin kansainvälisestikin. Carita Kuparinen on tuore vuoden 2018 suomenmestari ja Angelica Leiman SM-7. Muina saavutuksina Pohjoismaiden mestaruus, SM-hopeaa, MM-pronssia sekä PM-pronssia sekä lisäksi joukkuekultaa sekä MM:issä että PM:issä. 

Kurssin aikataulu

Ostettuasi valmennuksen verkkokaupan kautta, saat ennen valmennuksen alkamista (9.10.) sähköpostitse tietoa valmennuksen käytännön asioista. Viimeistään 1-2 päivää ennen kurssin alkua sähköpostitse lähetettävässä infopaketissa kerrotaan, miten pääset kurssisivulle ja kurssin tarkempi ohjeistus. Huom! Valmennuspakettiin sisältyvä jäsenyys alkaa siitä, kun kurssilaisilla on pääsyoikeus kurssisivulle.

Kaikki kurssin osiot, myös nettiluennot ja keskustelutunnit, on mahdollista suorittaa myös jälkikäteen, eli katsoa videolta myöhemmin, mikäli ne eivät istu omaan aikatauluihisi.

Kurssin suorat lähetykset pidetään: ti 23.10. klo 18.30-19.30, ti 20.11. klo 18.30-20 sekä ti 8.1. klo 18.30-19.30.

Kurssilla pidetään joulutauko viikot 51-52 eli 17.12.-1.1. välisen ajan.

Kurssimateriaaleihin pääsy päättyy kuuntelupaikkalaisilla noin 1 kk kurssin loppumisen jälkeen. Koirakkopaikkalaisilla on pääsy kurssimateriaaleihin useiden kuukausien ajan vielä kurssin jälkeenkin, mikäli heillä on jäsenyys voimassa.

Lisätietoja

Kurssin järjestäjänä toimii SporttiRakki. Mikäli sinulla on kysymyksiä kurssiin liittyen, ota yhteyttä kurssikoordinaattoriin, heidi@sporttirakki.fi. Vastaamme mielellämme.

Valmennuksessa rajoitettu määrä paikkoja. Varaa oma paikkasi heti!

Mahdollisuus maksaa myös Jousto-osamaksulla tai -laskulla verkkokaupan kautta.

Aiempien kurssilaisten kokemuksia

SporttiRakissa järjestetyllä aiemmalla Tokon valmennusrenkaan valmentamalla VOI/EVL-kurssilla kurssilaiset olivat sekä tyytyväisiä kurssiin että kokivat sen hyödylliseksi!

”Sain todella pätevät, kattavat neuvot videoihin, valmentajat paneutuivat tehtäväänsä täydellisesti.”

”Paneutuneet valmentajat. Käytännönläheset ja helposti toteutettavissa olevat neuvot.”

”Kurssin parasta antia olivat mielestäni omat videot, joihin sai valmentajilta palautetta. Kouluttajat jaksoivat hyvin paneutua videoihin ja olivat hyvin tavoitettavissa foorumilla. Myös vinkkivideoita oli kiva katsoa.”

”Erinomainen hinta/laatusuhde. Aivan parhaat valkut, jotka jaksoivat ohjeistaa ei niin toko-orientoitunuttakin. Ja ohjeet todella hyvät. Samoin vinkkivideot.”

”Minulle kurssi on erittäin antoisa, koska laji on uusi ja EVLssä on niin monta asiaa mitä pitää ottaa huomioon. Valmentajat olivat aidosti kiinnostuneita ja kannustavia.”

Miksi SporttiRakin nettivalmennus?

Lue tarkemmin, miksi nettivalmennukseen kannattaa osallistua!

Ilmoittautuminen

Ilmoittautuminen kurssille tapahtuu verkkokauppamme kautta. Ilmoittaudu mukaan!

ILMOITTAUDU KURSSILLE!

Tarkemmat tiedot

Päivämäärä:
09.10.2018
Tapahtumaluokka:
Kotisivu:
https://sporttirakki.fi/tuote/nettivalmennus-toko-voi-evl-alk-9-10/

Järjestäjä

SporttiRakki
Sähköposti
toimitus@sporttirakki.fi
View Järjestäjä Website