Vauhtia ja virnuilua: Cruftsin Rescue Dog Agility

0
673

Cruftsissa järjestettiin tänäkin vuonna jo perinteeksi muodostunut löytökoirien oma Rescue Dog Agility -kilpailu normaalin agilitykilpailun rinnalla. Kilpailusta on tehty videokooste, jossa sekä koirilla että yleisöllä näyttäisi olevan ennen kaikkea hauskaa – toivottavasti myös ohjaajilla. Harrastamisen ei tarvitse todellakaan olla ryppyotsaista vaan pääasia, että sitä tehdään suurella sydämellä. Joskin SporttiRakin toimitus hieman kauhisteli videota katsellessaan koirien suoritustekniikoita ja turvallisuutta, joihin toivottavasti jatkossa kiinnitetään huomiota. Mutta asenne on jo kunnossa, siitä pisteet!

Katso hulvaton koostevideo Rescue Dog Agility -kilpailusta:


MAINOS
SporttiRakin toimitus kertoo, mitä koiraurheilumaailmassa tapahtuu juuri nyt.

Kommentoi

Kirjoita kommentti
Kirjoita nimesi tähän