Koiratanssin kuningatar Mary Rayn upea esitys Cruftsissa

0
1746

Mary Ray, koiratanssin “First Lady”, esitti huikean heelwork to music -esityksen Cruftsissa kahden bordercolliensa kanssa. Eikä ihme, sillä Rayn meriittilista on todella vakuuttava. Ray on tuonut koiratanssin Iso-Britanniaan jo 90-luvun alussa ja on toiminut koirankouluttajana jo lähes 40 vuotta. Nykyään Ray on maansa ehkä jopa tunnetuin ammattivalmentaja, joka on voittanut kotimaan kilpailuissa lähes kaiken mahdollisen niin agilityssä, koiratanssissa kuin tokossakin.

Katso video Mary Rayn hienosta esityksestä:

Rayn aiempia Crufts-esityksiä ja muita hienoja esityksiä löydät hänen omilta kotisivuiltaan: http://maryray.co.uk/


MAINOS
SporttiRakin toimitus kertoo, mitä koiraurheilumaailmassa tapahtuu juuri nyt.

Kommentoi

Kirjoita kommentti
Kirjoita nimesi tähän