Hämmästyttävän nopea flyball-whippet

0
1905

On nopeita koiria ja vielä nopeampia. Ja sitten on whippetit. Whippettejä on totuttu näkemään spurttailemassa enemmänkin maasto- ja ratajuoksukilpailuissa, mutta tämän vuoden Cruftsissa nähtiin todellinen superkiitäjä. Yhden joukkueen whippet ehti juosta ensimmäisen suoran verran jo ennen kuin katsoja ehtii koiraa edes huomaamaan. Selostajan kommentti, ettei kenties ole koskaan nähnyt yhtä nopeaa koiraa, osuu varmasti oikeaan. Tuskin on kovin moni muukaan. Miltähän mahtaisi näyttää neljän whippetin muodostama flyball-joukkue? Tai joukkueen aika? Uskomatonta vauhtia!

Katso videolta, kuinka nopeaa kyytiä tämä whippet vilistää radan läpi:


MAINOS
SporttiRakin toimitus kertoo, mitä koiraurheilumaailmassa tapahtuu juuri nyt.

Kommentoi

Kirjoita kommentti
Kirjoita nimesi tähän