Lämpimästi tervetuloa juuri avattuun SporttiRakkiin!

SporttiRakki yhdistää koiraurheilun ammattilaiset ja harrastajat sekä pyrkii edistämään suomalaista koiraurheilua.

Mikä SporttiRakki on?

SporttiRakki on aivan uudenlainen ja asiantunteva harrastus- ja valmennusyhteisö koiraurheilijoille. Palvelumme yhdistää niin harrastajat kuin ammattilaisetkin ja luo positiivista yhdessä tekemisen ja oppimisen iloa.

Olemme ainutlaatuinen asiantuntijayhteisö, sillä toimituksemme lisäksi palvelun asiantuntevia artikkeleita kirjoittaa lähes 50 oman alansa asiantuntijaa ja aktiiviharrastajaa! Ammattivalmentajia, tuomareita, arvokisatason menestyneitä kilpailijoita, työkoiraohjaajia jne. Asiantuntijat kertovat näkemyksiään ja arvokasta tietoaan eri koiraurheilulajeista, koiran hyvinvoinnista, mentaalivalmennuksesta, koiran kognitiotieteestä, eläinten kouluttamisesta ja kaikesta muusta huippukoiraurheiluun liittyvästä. Halusimme mahdollistaa sen, että SporttiRakin kautta kaikilla olisi mahdollisuus päästä mukaan huippuammattilaisten oppien ääreen, nettiluennoille ja valmennukseen – paikasta riippumatta. 

Lisäksi SporttiRakissa tärkeässä roolissa ovat tietenkin kaikki me koiraurheilun harrastajat. Palvelun kehittämisessä olemme halunneet luoda harrastajille mahdollisuuksia verkostoitua entistä paremmin, löytää treeniseuraa sekä keskustella ja analysoida koiraurheiluun liittyviä asioita paremmin. Käyttäjillä on muun muassa aivan uudenlainen mahdollisuus pitää omaa treenipäiväkirjaa SporttiRakissa ja keskustella treeneistään muiden kanssa. Kaikella pyrimme siihen, että jokainen meistä voisi kehittyä entistä paremmaksi koirankouluttajaksi yhdessä muiden kanssa. Positiivisesti tsempaten ja kannustaen.
 

Näin voit osallistua 

SporttiRakin asiantuntijoiden vinkit ja tarinat ovat kaikkien luettavissa. Mutta mikäli haluat olla osa tiivistä koiraurheiluyhteisöä ja saada kaikki jäsenyyden hyödyt käyttöösi, voit ostaa palveluun ProRakki-jäsenyyden. Jokainen jäsen tukee samalla palvelun edelleen kehittämistä sekä asiantuntijasisältöä, niin että voimme jatkossakin nauttia asiantuntijoiden huipputietämyksestä.


Pieni mutta innokas tiimi taustalla

Kehitämme ja ylläpidämme palvelua pienellä mutta sitäkin innokkaammalla tiimillä. Palvelun ideoijana, tuottajana ja päätoimittajana toimin minä, 36-vuotias yrittäjä Pohjanmaalta. Oma koiraharrastus alkoi lähes 20 vuotta sitten, ja lopulta se vei mukanaan niin, että siitä tuli myös ammatti. Mahdollisuus työskennellä koirien parissa on ollut itselleni suurin ja tärkein päätös elämässä – ja tuota iloa haluan jakaa nyt myös muille.


Toimimme koiriamme ja toisiamme arvostaen

Tuotamme palvelua rakkaudesta ja ilosta koiraurheiluun. SporttiRakki arvostaa koiria korvaamattomina ystävinä, urheilukavereina ja harrastus- ja työkoirina. 

Eläinten arvostamisen ja kunnioittamisen lisäksi arvopohjanamme ovat tekemisen ilo, yhdessä kehittyminen ja oppiminen sekä positiivinen yhdessä toimiminen.

On ollut upea huomata, että heti projektin alkupäivistä lähtien palvelu on saanut erittäin lämpimän vastaanoton koiraurheiluväen keskuudessa. Se kertoo siitä, että asiantuntemukselle ja tsemppaavalle yhteisölle on ollut todella tarvetta. Olemme luoneet alun, ja tästä eteenpäin voimme kehittää palvelua yhdessä sellaiseksi, josta jokainen koiraurheilija voi iloita ja olla ylpeä! Yhdessä kotimaisen laadukkaan koiraurheilun puolesta.


Kiitos, että olet tullut mukaan!

Keväisin terveisin,

Heidi Hendrell
Päätoimittaja & tuottaja
SporttiRakki

Palvelun tuottajana ja päätoimittajana toivotan kaikki sporttirakkilaiset lämpimästi tervetulleiksi!

MAINOS
SporttiRakin toimitus kertoo, mitä koiraurheilumaailmassa tapahtuu juuri nyt.

Kommentoi

Kirjoita kommentti
Kirjoita nimesi tähän