Nyt on hyvä hetki lähteä testaamaan ProRakki-jäsenyyttä! Arvomme kaikkien 4.-12.5. liittyneiden jäsenten kesken upean 200 euron lahjakortin Berraan!

Mitä ProRakkina saat?

ProRakki-jäsenenä pääset mm. pitämään kätevästi mobiilisti omaa treenipäiväkirjaa lajista kuin lajista, analysoimaan treenejä muiden kanssa, etsimään treeniseuraa ja luomaan omia treeniryhmiä, saat alennukset huippuvalmentajien nettiluentoihin ja saat käyttöösi yhteistyökumppaneidemme jatkuvat edut verkkokauppaostoksiin! Liittymällä jäseneksi tuet lisäksi SpottiRakin asiantuntevaa sisältöä, jotta se on kaikkien koiraurheilijoiden saatavilla. 🙂 Lue lisää jäseneduista ja liity nyt!

Tilaa ProRakki ja osallistut arvontaan!

 


MAINOS
SporttiRakin toimitus kertoo, mitä koiraurheilumaailmassa tapahtuu juuri nyt.

Kommentoi

Kirjoita kommentti
Kirjoita nimesi tähän