Hyvä treenaajan rooli saa sinut oikeaan moodiin nopeasti ja varmasti.

Elämä imee kaikki mehut! Aamusta lähtien kaikki tuntuu vievän tuplasti enemmän energiaa kuin tavallisesti. Perhe ei noudata (minun laatimia) hyvän perhe-elämän sääntöjä. Parkkipaikka ei ollut siellä, mihin sen eilen jätin. Lompakko jäi kotiin eväiden viereen. Tuntuu, että tankki tyhjenee samantien. Tilannetta ei paranna se kun Lupu-koira kokeilee, kuinka pehmeää se hevosen lanta oikein on.

Miten sinä tästä virittäydyt illaksi parhaimpaasi?

Avuksi otetaan jälkiruokamaha-ilmiö. Vaikka syöt itsesi millaiseen ähkyyn tahansa, aina mahtuu pieni suklaavanukas päälle.

Me kaikki olemme erilaisia eri tilanteissa. Perheen, työn ja harrastuksen minä käy vähän erilaisilla energioilla. Mentaalivalmennuksessa tätä ilmiötä hyödynnetään rakentamalla toimivat roolit niihin tilanteisiin, missä tarvitaan aina tasaisen varmaa suoritusta. Saatat olla aivan poikki töissä ja kuitenkin jaksat treenata illalla, kunhan pääset virittäytymään oikeaan tunnelmaan. Hyvä treenaajan rooli saa sinut oikeaan moodiin nopeasti ja varmasti. Huomiosi kiinnittyy oikeisiin asioihin, otat käyttöön oikeat ominaisuudet ja toimivat ajatusmallit. Toiseen rooliin siirtyminen avaa sinulle uuden energiavaraston. Miten sinä virität itsesi uuteen rooliin ja kenties erittäin palkitsevalle jälkkärille?


MAINOS
Mental Sport -valmentaja. Ihmisten valmentaja työssä, harrastuksissa ja haasteissa.

Kommentoi

Kirjoita kommentti
Kirjoita nimesi tähän