Keskiviikko 18.7.2018 klo 18-20.30 – Hakukoiran ilmaisu, Reija Nieminen

Miten hakukoiralle (pk, peko) opetetaan haukku- tai rullailmaisu? Entä mitä tehdä, mikäli ilmaisussa ilmenee ongelmia harrastusuran aikana? Miten vahvistetaan oikea käytöstä ilmaisussa?

Luennolla käsitellään sekä ilmaisun koulutusvaiheita että korjaussarjoja jo ilmenneisiin ilmaisuongelmiin. Luennolla käsitellään mm. näitä yleisimpiä kokeissa ilmeneviä ilmaisuun liittyviä virheitä:

  • Liian pitkät tauot haukkumisessa
  • Ilmaisun lopettaminen liian aikaisin ohjaajan tullessa koiran luo
  • Maalimiehen häiritseminen
  • Rullan tiputtaminen liian aikaisin
  • Epävarmasti näytölle meneminen
  • Valeilmaisut

Luennoitsijana pk-tuomari Reija Nieminen. Hän on saavuttanut hakukokeissa 7 arvokilpailumitalia, toimii lajin tuomarina ja on myös kirjoittanut kirjan hakukoiran koulutuksesta.

Tämä luento on jatkoa kesäkuussa pidetylle luennolle ”Hakukoiran koulutus”, joka on myös edelleen katsottavissa jäsenten luentoarkistossa.

Luennoitsijan esittely

Reija Nieminen on saavuttanut koiransa Eloketun Etiäinen kanssa hakukokeissa 7 arvokilpailumitalia, joista 2 SM-kultaa, 1 Pohjoismaiden mestaruushopea ja 1 Pohjoismaiden mestaruuspronssi. Reija on lisäksi Suomen Palveluskoiraliiton tuomari (lajeina BH, tottelevaisuus, haku) ja Suomen Kennelliiton ylituomari. Reija on myös kirjoittanut kirjan Haamuja Tuulessa, palvelus- ja pelastuskoiran koulutus hakukokeeseen.
 

Varaa paikka

VARAA PAIKKASI tälle huippuluennolle!

Luento on SporttiRakin jäsenille ilmainen. Muille hinta 25 e. SporttiRakin jäsenet saavat alennuksen verkkokaupasta automaattisesti ollessaan kirjautuneena sisään.

Luennolle ilmoittautuneilla on mahdollisuus lähettää etukäteen kysymyksiä, joita haluavat luennoitsijalta kysyä.

 

VARAA PAIKKASI LUENNOLLE!

 

SporttiRakin nettiluennot
SporttiRakin järjestämille nettiluennoille voit osallistua suoraan kotisohvalta käsin. Et tarvitse osallistumiseen muuta kuin pääsyn Youtubeen. Luennoitsijoina toimivat oman alansa huippuammattilaiset. Luentoja järjestetään 1-2 krt/kk. ProRakki-jäsenet pääsevät osallistumaan luennoille veloituksetta! Lisäksi jäseneksi liittyneet pääsevät katsomaan kaikki luennot myös jälkikäteen.