Tiistai 30.10.2018 klo 18-20.30 – Psyykkiset taidot koiraurheilussa

Tällä luennolla käydään läpi koiraurheilijan tärkeitä psyykkisiä taitoja, jotka auttavat nauttimaan harrastamisesta entistäkin enemmän.

  • Perustan merkitys
  • Motivaatio ja tavoitteet
  • Luottamus
  • Tunteet ja suoritusjännitys
  • Mitä on epäonnistuminen?
  • Nauti ja onnistu kisatilanteessa

Luennoitsija: Marjo Korander

Luennoitsijan esittely

Marjo Korander on sekä psykologi (PsM), liikunta- ja urheilupsykologi (sert.) että psyykkinen valmentaja. Hän toimii lisäksi myös agilityvalmentajana (Hypnotic Dog Sport) ja -kilpailijana. Tiimikaverit: bc FI AVA & FI AVA-H (varjo) Magical Joy Dream Lover ”Rytsölä”, lägpys FI AVA & FI AVA-H Tulikäpälän Saara Savusukeltaja ”Saara”, lägpys FI AVA Tulikäpälän Taiga Tuliraketti ”Taiga-Tassu” & bc Saunajaakon Bluff ”Hupi” s. 04/17. Motto: Nauti ja onnistu!

Varaa paikka

VARAA PAIKKASI tälle huippuluennolle!

Luento on SporttiRakin jäsenille ilmainen. Muille hinta 25 e. SporttiRakin jäsenet saavat alennuksen verkkokaupasta automaattisesti ollessaan kirjautuneena sisään.

Luennolle ilmoittautuneilla on mahdollisuus lähettää etukäteen kysymyksiä, joita haluavat luennoitsijalta kysyä.

VARAA PAIKKASI LUENNOLLE!


SporttiRakin nettiluennot
SporttiRakin järjestämille nettiluennoille voit osallistua suoraan kotisohvalta käsin. Et tarvitse osallistumiseen muuta kuin pääsyn Youtubeen. Luennoitsijoina toimivat oman alansa huippuammattilaiset. Luentoja järjestetään 1-2 krt kuussa. ProRakki-jäsenet pääsevät osallistumaan luennoille veloituksetta! Lisäksi jäseneksi liittyneet pääsevät katsomaan kaikki luennot myös jälkikäteen.