Aurinkoisena talvipäivänä on mukava palata viime talven reissuihin ja suunnitella uusia. Uudet seikkailut kutkuttaisivat jo kovasti! Reilu vuosi sitten maaliskuussa pakattiin jälleen aiemmilta reissuilta tutuksi tullut matkailuauto ja suunnattiin labradorinnoutaja Oikun kanssa Lappiin. Pohjoisessa reittimme kiersi Oulun, Ylläksen, Pallaksen ja Levin kautta.

Ylläksellä tutustuimme erinomaisiin koiralatuihin, joita löytyikin mukavasti. Oli mahtava hiihtää aurinkoisena kevätpäivänä upeissa maisemissa! Lisäksi kapusimme lumikenkäillen Pallas-Yllästunturin kansallispuistossa Kesänkitunturille ja Tahkokurun kodalle eväinemme.

Lisäksi lumikenkäilimme Pallas-Yllästunturin kansallispuistossa Taivaskeron (809 m) huipulle ja takaisin. Matkaa kertyy Pallastunturin luontotuvan edestä yhteensä noin 9 km. Aikaa meillä meni huipulle noin 2 h, koko reittiin yhteensä noin 3 h. Maisemat olivat lumoavat ja kaiken sen kapuamisen arvoiset! Keli suosi meitä jälleen ja saimme matkata ihanassa auringonpaisteessa. Joskin viima oli kylmä, mitä ylemmäksi pääsimme.

Lappi vetää meitä puoleensa kerta toisensa jälkeen. Katsotaan, milloin on jälleen seuraavan pohjoisen seikkailun aika!


MAINOS
Retkeilyä, nomea, tokoa ja nose workia kahden sekalinjaisen labradorinnoutajan Oikun 2v (Sidewild All About Attitude) ja Ennan 8v (FI TVA Dark Water's Dreaming Hawk) kanssa. Tarinoita kuvapainotteisesti arjesta, harrastuksista, kisoista sekä retkeilystä.

Kommentoi

Kirjoita kommentti
Kirjoita nimesi tähän