Nyt ne ovat myynnissä! Nimittäin SporttiRakin suositut nettivalmennusten valmennusrinkipaikat sekä tokoon että rally-tokoon kevätkaudelle 2020! Mikäli haluat päästä oman vastuuvalmentajan huippuvalmennukseen ja mukaan motivoituneeseen treeniryhmään 5 kk ajaksi näppärän nettivalmennuksen kautta, nyt kannattaa varata oma paikkasi

Aiemmat rinkiläiset ovat olleet erittäin tyytyväisiä, joten ringin koirakkopaikoista vain osa vapautuu uusille tulokkaille. Siksi kannattaa olla nopea, sillä nämä paikat täyttyvät pian!

Aiempien rinkiläisten suositteluja:

⭐️ Toko: ”Suosittelen SporttiRakin tokon valmennusrinkiä ihan kaikille tokosta kiinnostuneille. Pienellä panostuksella ja vaivannäöllä sain enemmän kuin kuvittelin. Osaavat ja monipuoliset valmentajat, hyvät vinkkivideot ja Heidin huikea tekninen tuki auttoivat meitä etenemään paljon omatoimitreenaamisessa.👍🏻” – Mira Granlund

⭐️ Toko: ”Parasta valmennusringissä on se, että saat valmentajalta kommentit suorituksistasi ja voit kuunnella ko. kommentit useamman kerran. Olen hyötynyt ringistä todella paljon – yksin treenatessasi et näe omia virheitä, eikä kaverinkaan kanssa treenatessa saa niin hyviä ohjeita kuin ringin valmentajilta.” – Kirsti Kauppi

⭐️ Rally: ”Suosittelemme! Ringissä parasta on ollut antoisat livekeskustelut, joista on tarttunut mukaan monenlaisia uusia treenivinkkejä. Olemme oppineet uusia keinoja asioiden harjoitteluun ja treenaamiseen, harjoitteluvideot (omat ja valmentajan) ovat olleet hyödyllisiä, sillä myös katsomalla ja analysoimalla niitä oppii” 😃 – Marja Haastola

Valmentajat

👥 Tokossa valmentajina jatkavat erittäin pidetyt ja taitavat tokon maajoukkueen ja valmennusrenkaan Carita Kuparinen, Mari Leiviskä ja Angelica Leiman. Rally-tokossa jatkaa suosittu ammattivalmentaja ja rallyn ylituomari Krista Karhu.

Ilmoittautuminen

Rinkeihin saatavissa sekä koirakko- että kuuntelupaikkoja!


MAINOS
SporttiRakin toimitus kertoo, mitä koiraurheilumaailmassa tapahtuu juuri nyt.

Kommentoi

Kirjoita kommentti
Kirjoita nimesi tähän