SporttiRakin kahvila -videopodcast: Vieraana Heidi Vartiainen

SporttiRakin kahvilassa kävi vieraana Heidi Vartiainen, joka on ehtinyt harrastaa saksanseisojia jo 17 vuoden ajan. Pikkuhiljaa harrastuksesta muotoutui elämäntapa, joka määrittää kaikkea elämistä, asuinpaikkaa myöden. Heidi on myös kouluttautumassa parhaillaan itse eläintenkouluttajaksi. Keskustelimme Heidin kanssa seisojista rotuna sekä ennen kaikkea metsästyksestä ja seisojan kouluttamisesta modernein positiivisin koirankoulutusmenetelmin. Mielenkiintoisia ja mukavia kuunteluhetkiä!

Podcast on tallennettu to 30.12.2021

Katso videopodcast

Voit kuunnella juttutuokion myös pelkkänä äänitiedostona

Klikkaamalla kolmen pisteen ikonia oikeasta laidasta, voit ladata äänitiedoston myös suoraan laitteellesi.

SporttiRakin kahvila -videopodcastit

SporttiRakin kahvila on virtuaalikahvila, jossa julkaistaan uusi videopodcast joka perjantai klo 14. Kahvilassamme käy jutustelemassa ja haastateltavana mielenkiintoisia henkilöitä ja kuulemme heidän tarinoitaan koiraharrastamisesta ja koirista. Kaikki kahvilacastit ovat kuunneltavissa PRO-jäsenillemme podcast-arkistostamme.


MAINOS
SporttiRakin toimitus kertoo, mitä koiraurheilumaailmassa tapahtuu juuri nyt.

Kommentoi

Kirjoita kommentti
Kirjoita nimesi tähän