SporttiRakin kahvila -videopodcast: Vieraana Sari Listenmaa

Lukukoira- tai lukulemmikkitoiminnalla autetaan ja kannustetaan lapsia lukemiseen ja sen oppimisessa. Lukulemmikin omistaja Sari Listenmaa Ylöjärveltä kertoo tämänkertaisessa videopodcastissamme, millaista lukukoiratoiminta on sekä millaisia kokemuksia vuosien varrelta hänelle on kertynyt, kun lapset kaverustuvat heille tärkeän lukulemmikin kanssa. Mielenkiintoisia ja mukavia kuunteluhetkiä!

Podcast on tallennettu to 27.1.2022

Katso videopodcast

Voit kuunnella juttutuokion myös pelkkänä äänitiedostona

Klikkaamalla kolmen pisteen ikonia oikeasta laidasta, voit ladata äänitiedoston myös suoraan laitteellesi.

SporttiRakin kahvila -videopodcastit

Tämä on ensimmäinen osa uudelle SporttiRakin kahvila -virtuaalikahvilalle. Jatkossa julkaisemme uuden jakson joka perjantai klo 14. Kaikki kahvilacastit ovat kuunneltavissa PRO-jäsenillemme podcast-arkistostamme.


MAINOS
SporttiRakin toimitus kertoo, mitä koiraurheilumaailmassa tapahtuu juuri nyt.

Kommentoi

Kirjoita kommentti
Kirjoita nimesi tähän