SporttiRakin kahvilassa tällä kertaa vieraana oma tiimiläisemme Nadja Böckerman, jota haastattelee myös aktiivinen koiratanssiharrastaja ja tiimiläisemme Jenni Vahtola. Nadja on yksi Suomen menestyneimmistä koiratanssiharrastajista mm. viidellä SM-kultamitalilla ja lukuisilla muilla arvokisamitaleilla, ja toimii nykyään myös koiratanssituomarina. Miten Nadja näkee koiratanssin nykypäivänä kisaajan ja tuomarin roolista käsin? Mikä lajissa on parasta ja mikä haasteellisinta ja miten hän itse suunnittelee kisaohjelmansa? Mielenkiintoisia ja mukavia kuunteluhetkiä!

Podcast on tallennettu to 27.1.2022

Katso videopodcast

Voit kuunnella juttutuokion myös pelkkänä äänitiedostona

Klikkaamalla kolmen pisteen ikonia oikeasta laidasta, voit ladata äänitiedoston myös suoraan laitteellesi.

SporttiRakin kahvila -videopodcastit

SporttiRakin kahvila on virtuaalikahvila, jossa julkaistaan uusi videopodcast joka perjantai klo 14. Kahvilassamme käy jutustelemassa ja haastateltavana mielenkiintoisia henkilöitä ja kuulemme heidän tarinoitaan koiraharrastamisesta ja koirista. Kaikki kahvilacastit ovat kuunneltavissa PRO-jäsenillemme podcast-arkistostamme.


MAINOS
SporttiRakin toimitus kertoo, mitä koiraurheilumaailmassa tapahtuu juuri nyt.

Kommentoi

Kirjoita kommentti
Kirjoita nimesi tähän