SporttiRakin kahvilassa vieraana väitöskirjatutkija Saara Junttila, joka on tehnyt tutkimusta koirien käyttäytymisestä. Viime vuoden lopulla valmistuivat ensimmäiset tutkimustulokset, jotka pohjasivat hieman yli tuhannen SmartDOG-testeissä käyneiden koirien tuloksiin. Tutkimuksen tarkoituksena oli selvittää, löytyykö rotujen kesken käyttäytymiseroja ja millaisia eroja. Kahvilalähetyksessä Saara kertoo siitä, mikä yllätti hänet tutkimuksen tuloksissa ja millaisia jatkotutkimusaiheita on noussut esiin. Mielenkiintoisia ja mukavia kuunteluhetkiä!

Podcast on tallennettu to 23.2.2023

Katso videopodcast

Voit kuunnella juttutuokion myös pelkkänä äänitiedostona

Klikkaamalla kolmen pisteen ikonia oikeasta laidasta, voit ladata äänitiedoston myös suoraan laitteellesi.

SporttiRakin kahvila -videopodcastit

SporttiRakin kahvila on virtuaalikahvila, jossa käy jutustelemassa ja haastateltavana mielenkiintoisia henkilöitä ja kuulemme heidän tarinoitaan koiraharrastamisesta ja koirista. Mukaan kuuluu kaikille avoimia noin 30 min lyhyempiä kahvilalähetyksiä sekä 1-1,5 h


MAINOS
SporttiRakin toimitus kertoo, mitä koiraurheilumaailmassa tapahtuu juuri nyt.

Kommentoi

Kirjoita kommentti
Kirjoita nimesi tähän