SporttiRakin kahvilassa vieraana pelastuskoiraharrastajat Maria Toimela & Karoliina Hiltunen, joita haastattelee SporttiRakin tiimiläisistä itsekin pelastuskoirapuolta harrastava Miira Häggblom. Karoliina on PETO-kouluttaja ja -tarkastaja sekä ollut mukana työryhmässä, joka on valmistellut tarkastus- ja koulutusohjetta.

Kahvilalähetyksessä keskustellaan siis pelastuskoirien PETO-tarkastuksesta, joka on vasta viime vuosina mukaan tullut uusi tarkastusmuoto, joka tähtää rauniokoirien eli sortumaetsintäkoirien hyödyntämiseen hätätilanteissa pelastuslaitoksen apuna. Mielenkiintoisia ja mukavia kuunteluhetkiä!

Podcast on tallennettu to 23.2.2023

Katso videopodcast

Voit kuunnella juttutuokion myös pelkkänä äänitiedostona

Klikkaamalla kolmen pisteen ikonia oikeasta laidasta, voit ladata äänitiedoston myös suoraan laitteellesi.

SporttiRakin kahvila -videopodcastit

SporttiRakin kahvila on virtuaalikahvila, jossa käy jutustelemassa ja haastateltavana mielenkiintoisia henkilöitä ja kuulemme heidän tarinoitaan koiraharrastamisesta ja koirista. Mukaan kuuluu kaikille avoimia noin 30 min lyhyempiä kahvilalähetyksiä sekä 1-1,5 h ProKahviloita asiantuntijoiden ja ammattilaisten kanssa – ProKahvilat ovat katsottavissa vain PRO-jäsenille.


MAINOS
SporttiRakin toimitus kertoo, mitä koiraurheilumaailmassa tapahtuu juuri nyt.

Kommentoi

Kirjoita kommentti
Kirjoita nimesi tähän