SporttiRakin kahvilassa vieraana diplomaattitason urheilukoiralääkäri Tiiu Toijala, joka on tänä keväänä saanut valmiiksi urheilukoirien hoitoon ja kuntoutukseen liittyvän ACVSMRerikoistumistutkinnon, tähän mennessä ainoana suomalaisena eläinlääkärinä. Tiiu suoritti diplomaatin tutkinnon alusta loppuun Yhdysvalloissa (American College of Veterinary Sports Medicine and Rehabilitation), sillä Eurooppaan kyseisen tutkinnon yliopisto on perustettu vasta kolmisen vuotta sitten. Kahvilalähetyksessä keskustellaan Tiiun työstä urheilukoiralääkärinä sekä muun muassa siitä, millaisia eroja urheilukoirien hoidossa Tiiu on huomannut eri maiden ja maanosien välillä matkustellessaan erikoistumisopintojen takia paljon myös kansainvälisesti. Mielenkiintoisia ja mukavia kuunteluhetkiä!

Podcast on tallennettu ke 17.5.2023, kesto 1 h 

Katso videopodcast

Voit kuunnella juttutuokion myös pelkkänä äänitiedostona

Klikkaamalla kolmen pisteen ikonia oikeasta laidasta, voit ladata äänitiedoston myös suoraan laitteellesi.

SporttiRakin kahvila -videopodcastit

SporttiRakin kahvila on virtuaalikahvila, jossa käy jutustelemassa ja haastateltavana mielenkiintoisia henkilöitä ja kuulemme heidän tarinoitaan koiraharrastamisesta ja koirista. Mukaan kuuluu kaikille avoimia noin 30 min lyhyempiä kahvilalähetyksiä sekä 1-1,5 h ProKahviloita asiantuntijoiden ja ammattilaisten kanssa – ProKahvilat ovat katsottavissa vain PRO-jäsenille.


MAINOS
SporttiRakin toimitus kertoo, mitä koiraurheilumaailmassa tapahtuu juuri nyt.

Kommentoi

Kirjoita kommentti
Kirjoita nimesi tähän