SporttiRakin kahvilassa vieraana lampuri, paimennuskouluttaja ja -harrastaja Mervi Asp, jonka kanssa keskustellaan perinteisestä paimennuksesta (traditional style, TS). Mikä lajissa koukuttaa, mikä on parasta ja mikä haastavinta? Entä miten rakennetaan saumatonta yhteistyötä koirakon ja lampaiden välille? Mielenkiintoisia ja mukavia kuunteluhetkiä!

Vinkki! Mikäli perinteinen paimennus kiinnostaa, kannattaa mennä tutustumaan lajin SM-kilpailuihin Somerolle 15.-17.9.

Podcast on tallennettu ma 10.7.2023, kesto 1 h 9 min

Katso videopodcast

Voit kuunnella juttutuokion myös pelkkänä äänitiedostona

Klikkaamalla kolmen pisteen ikonia oikeasta laidasta, voit ladata äänitiedoston myös suoraan laitteellesi.

SporttiRakin kahvila -videopodcastit

SporttiRakin kahvila on virtuaalikahvila, jossa käy jutustelemassa ja haastateltavana mielenkiintoisia henkilöitä ja kuulemme heidän tarinoitaan koiraharrastamisesta ja koirista. Mukaan kuuluu kaikille avoimia noin 30 min lyhyempiä kahvilalähetyksiä sekä 1-1,5 h ProKahviloita asiantuntijoiden ja ammattilaisten kanssa – ProKahvilat ovat katsottavissa vain PRO-jäsenille.


MAINOS
SporttiRakin toimitus kertoo, mitä koiraurheilumaailmassa tapahtuu juuri nyt.

Kommentoi

Kirjoita kommentti
Kirjoita nimesi tähän