SporttiRakin kahvilassa vieraana Heli Herranen, joka tuomaroi tänä vuonna tokon SM:issä voittajaluokkaa sekä toimi EVL-finaalissa toisena arvostelevana tuomarina. Mitä tuomarille jäi mieleen SM-kisoista, mikä pisti silmään ja mitä vinkkejä hänellä on antaa koirakoille jatkoa varten? Tämänkertaisen jakson vetää SporttiRakin tiimiläisistä Nonnu Jukkala. Mielenkiintoisia ja mukavia kuunteluhetkiä!

Podcast on tallennettu ma 7.8.2023, kesto 41 min

Katso videopodcast

Voit kuunnella juttutuokion myös pelkkänä äänitiedostona

Klikkaamalla kolmen pisteen ikonia oikeasta laidasta, voit ladata äänitiedoston myös suoraan laitteellesi.

SporttiRakin kahvila -videopodcastit

SporttiRakin kahvila on virtuaalikahvila, jossa käy jutustelemassa ja haastateltavana mielenkiintoisia henkilöitä ja kuulemme heidän tarinoitaan koiraharrastamisesta ja koirista. Mukaan kuuluu kaikille avoimia noin 30 min lyhyempiä kahvilalähetyksiä sekä 1-1,5 h ProKahviloita asiantuntijoiden ja ammattilaisten kanssa – ProKahvilat ovat katsottavissa vain PRO-jäsenille.


MAINOS
SporttiRakin toimitus kertoo, mitä koiraurheilumaailmassa tapahtuu juuri nyt.

Kommentoi

Kirjoita kommentti
Kirjoita nimesi tähän