Eläinten diagnostinen lämpökuvantaminen, voisiko siitä olla apua koiraurheilussa koirien hyvinvoinnin ja hoidon seurannassa? Esimerkiksi silloin, kun koira on ollut loukkaantuneena ja halutaan varmistaa toipuminen ennen lajiin takaisin paluuta, tai kun tutkitaan mahdollisia lieviä vammoja ja yritetään estää suurempien vammojen syntyminen.

SporttiRakin Tietoiskussa haastattelussa yrittäjä Elina Kostiainen, Equitermasta. Kuuntele haastattelu kokonaisuudessaan ääniraitana kuvan alta. Voit myös ladata haastattelutallenteen kolmen pisteen ikonista omalle laitteellesi.

Lämpökuvantaminen koiraurheiluun
Kuva: Equiterma.fi

Kuuntele haastattelu

Tallennettu 31.10.2023, kesto 30 min.


MAINOS
SporttiRakin toimitus kertoo, mitä koiraurheilumaailmassa tapahtuu juuri nyt.

Kommentoi

Kirjoita kommentti
Kirjoita nimesi tähän