SporttiRakin kahvilassa vieraana Saara Uljas, joka on toiminut rally-tokon ylituomarina vuoden verran ja kertoo nyt kokemuksiaan ja ajatuksiaan ensimmäiseltä tuomarointivuodelta. Tämänkertaisen jakson vetää SporttiRakin tiimiläisistä Saara Seppänen. Mielenkiintoisia ja mukavia kuunteluhetkiä!

Podcast on tallennettu ma 13.11.2023, kesto 54 min

Katso videopodcast

Voit kuunnella juttutuokion myös pelkkänä äänitiedostona

Klikkaamalla kolmen pisteen ikonia oikeasta laidasta, voit ladata äänitiedoston myös suoraan laitteellesi.

SporttiRakin kahvila -videopodcastit

SporttiRakin kahvila on virtuaalikahvila, jossa käy jutustelemassa ja haastateltavana mielenkiintoisia henkilöitä ja kuulemme heidän tarinoitaan koiraharrastamisesta ja koirista. Mukaan kuuluu kaikille avoimia noin 30 min lyhyempiä kahvilalähetyksiä sekä 1-1,5 h ProKahviloita asiantuntijoiden ja ammattilaisten kanssa – ProKahvilat ovat katsottavissa vain PRO-jäsenille.


MAINOS
SporttiRakin toimitus kertoo, mitä koiraurheilumaailmassa tapahtuu juuri nyt.

Kommentoi

Kirjoita kommentti
Kirjoita nimesi tähän