Juhannuksena 2024 on tiedossa ensimmäistä kertaa järjestettävä huikea agilityfestivaali Lohjan Kisakalliossa. Midsummer Dog Sports Festival 2024 tuo Suomeen maailmanluokan koiraurheilutapahtuman ja mahdollisimman positiivisen kisatunnelman. Huippuseminaarit, seitsemän tuomaria seitsemästä eri maasta ja finaaleihin huipentuvat kisapäivät sekä runsaat oheisohjelmat takaavat parhaan mahdollisen juhannuksenvieton koiraharrastajille. SporttiRakin kansainvälinen brändi #JoyOfDogSports on tapahtuman pääsponsori, ja haastattelimme järjestelytiimistä Jessi Landenia ja Einari Pekkalaa. Mitä kaikkea onkaan juhannuksena oikein luvassa?

Katso haastattelu

Tallennettu 1.12.2023, kesto 30 min.

Lue lisää ja ota tapahtuma seurantaan!


MAINOS
SporttiRakin toimitus kertoo, mitä koiraurheilumaailmassa tapahtuu juuri nyt.

Kommentoi

Kirjoita kommentti
Kirjoita nimesi tähän