Jäsenalue on uudistunut!

Jäsenalue on uudistunut!

Tervetuloa uudistetulle jäsenalueelle! 🙂 Sinulla on nyt käytössäsi yhä enemmän laadukasta materiaalia oman kehittymisesi tueksi.

Mitä uutta?

  • Oma profiilisivusi on uudistunut täysin. Voit nyt mm. lisätä itsellesi profiiliisi myös haluamasi kansikuvan. Löydät nyt kaikista tarpeellisimman tiedon suoraan tältä yhdeltä sivulta.
  • Vinkkivideopankki. Olemme julkaisseet jäsenille huippuvalmentajiemme vinkkivideoita eri lajien koulutukseen jäsenalueen etusivulla. Nyt julkaistuja videoita on muutama, mutta vinkkivideopankki laajenee jatkuvasti kuukausittain uusilla videoilla.
  • Olethan jo tutustunut treenikalenteriin? Kätevä treenikalenteri on ollut käytössäsi jo tovin. Olethan jo hyödyntänyt sen tuomat edut omien treeniesi seuramisessa ja analysoinnissa? Kaikki SporttiRakin jäsenet ovat lisänneet yhteensä jo lähes 1000 treeniä omiin kalentereihinsa, joten kalenterilla on jo paljon tyytyväisiä käyttäjiä. Voit pitää treenitietosi täysin yksityisinä niin halutessasi.

Kaikki luennot katsottavissa vuoden loppuun

Vuoden 2018 alusta lähtien kaikki SporttiRakissa pidetyt nettiluennot ovat jäsenten katsottavissa aina 2 viikkoa lähetysajan jälkeen. Luentoarkistoon jää pysyvästi osa pidetyistä luennoista.

Tänä vuonna pidetyt luennot ovat kaikki katsottavissa 31.12.2017 asti. Tutustuthan siis aiempiin luentoihin joulukuun aikana!