Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

 • Tämä tapahtuma on mennyt.

Nettiluento 26.4. klo 18 – Vinkkejä kokeneen koiran jälkiharjoitteluun

26.04.2018 @ 18:00 - 20:30

Torstai 26.4.2018 klo 18 – Vinkkejä kokeneen koiran jälkiharjoitteluun

Luennolla haetaan ideoita ja vinkkejä jo perusasiat osaavan koiran jälkiharjoitteluun. Luento sopii erityisen hyvin kilpailukokemusta omaaville metsäjälkiharrastajille sekä hälytysryhmässä oleville tai siihen tähtääville pelastuskoiraohjaajille.

Luennoitsijana Johanna Franzén. Franzénilla on kahdentoista vuoden monipuolinen kokemus harrastus-, kilpailu- ja työkoiratehtävistä. Lajikokemusta löytyy niin suojelusta ja PK-kansallisista lajeista kuin kansallisesta ja kansainvälisestä pelastuskoiratoiminnastakin.

Huom! Tämä on Franzénin kaksiosaisen jälkiluentosarjan toinen osa. Ensimmäinen osa ”Jäljen perusharjoitteita” pidetään ke 14.3.

Luennolla käsiteltävät aiheet mm.

 • Miten vältetään sekä koiran että ohjaajan tylsistyminen ja puutuminen jäljestämiseen?
 • Miten tehdä haastavia, mielenkiintoisia ja kehittäviä jälkiharjoituksia osaavalle jälkikoiralle?
 • Miten eri olosuhteet vaikuttavat jälkeen ja miten niitä voi hyödyntää jäljen kouluttamisessa kokeneelle koiralle?
 • Miten jäljellä voidaan koiran lisäksi kouluttaa myös ohjaajaa?

Luennosta sanottua:

 • ”Taas ihan huippuluento, iso kiitos! Kyllä tuli taas lisää innostusta jälkihommia kohtaan, toivottavasti päästään pian kokeilemaan vinkkejä käytännössä.”
 • ”Kiitos hyvästä luennosta! Mielestäni molemmat luennot kannattaisi jokaisen jäljestyksen harrastajan kuunnella.”
 • ”Upeita vinkkejä, todella hyvä luento, kiitos!”

 

Luennoitsijan esittely

Johanna Franzénilla on kahdentoista vuoden monipuolinen kokemus harrastus-, kilpailu- ja työkoiratehtävistä. Lajikokemusta löytyy niin suojelusta ja PK-kansallisista lajeista kuin kansallisesta ja kansainvälisestä pelastuskoiratoiminnastakin. Johannan intohimona on erityisesti ihmisten kouluttaminen ja tunnuslauseena ”80% koiran kouluttamisesta tapahtuu ohjaajan korvien välissä”. Tällä hetkellä Johanna keskittyy työkoiratoimintaan, mutta nauttii myös satunnaisesta kisailusta. Kotoa löytyy kaksi iloista ja aktiivista malinoispoikaa, joiden kanssa kansainvälinen pelastuskoiratoiminta vie seikkailuihin eri puolille maailmaa.

Johanna on tehnyt pitkään jälkeä niin suojelun, PK-metsäjäljen kuin pelastuskoiratoiminnankin näkökulmasta. Hän on toiminut myös metsäjäljen kouluttajana eri harrastusryhmissä ja useilla koulutusleirillä vuosien mittaan. Näiden kokemusten perusteella kertynyt työkalupakki on täynnä erilaisia harjoitteita, neuvoja ja koulutusideoita, joita voidaan soveltaa eri koulutusvaiheessa olevien koirien koulutukseen erityisesti PK-metsäjäljellä ja pelastuskoirien jälkikoulutuksessa. Mukaan on tarttunut myös erilaisia ”korjaussarjoja”, joilla voidaan paikata tehtyjä koulutusvirheitä ja pureutua erilaisiin ongelmatilanteisiin.

Näin pääset luennolle!

 1. Mikäli et ole vielä jäsen, liity ensin jäseneksi! Nettiluennoille on pääsy vain jäsenillä ja ne ovat jäsenille ilmaisia.
 2. Pääset luennolle mukaan suoraan SporttiRakin etusivulta tapahtuman aloitusajankohtana, kunhan olet kirjautunut jäsentunnuksillasi sisään. Jäsenyytesi tulee vain olla voimassa eikä sinun tarvitse ilmoittautua erikseen.
 3. Mikäli et ehdi suoraan lähetykseen mukaan, voit katsoa luennon jälkikäteen jäsenten luentoarkistosta, jonne se ilmestyy automaattisesti heti luennon jälkeen.

SporttiRakin nettiluennot
SporttiRakin järjestämille nettiluennoille voit osallistua suoraan kotisohvalta käsin. Et tarvitse osallistumiseen muuta kuin pääsyn nettiin. Luennoitsijoina toimivat oman alansa huippuammattilaiset ja luentoja järjestetään 2 krt kuussa. Luennoille pääsy on vain jäsenille, jotka näkevät ne veloituksetta – myös tallenteina. Suorassa lähetyksessä luennoitsijalta on mahdollisuus kysyä live chatin kautta myös lisäkysymyksiä. 

Tarkemmat tiedot

Päivämäärä:
26.04.2018
Aika:
18:00 - 20:30
Tapahtumaluokka:
Kotisivu:
https://sporttirakki.fi

Järjestäjä

SporttiRakki
Sähköposti
toimitus@sporttirakki.fi
View Järjestäjä Website