Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Nettiluento 4.4. klo 18 – Leikki on koiran työtä

huhtikuu 4 @ 18:00 - 20:30

Keskiviikko 4.4.2018 klo 18-20.30 – Leikki on koiran työtä: opastusta koiran elekieleen ja leikkiin

Huom. Tämä luento on poistunut jäsenten luentoarkistosta.

Miten leikkiä käytetään oikein palkkiona? Miten koiran luontaista leikkikäytöstä hyödynnetään koulutuksessa? Miten leikki kuuluu koiran elämään ja mitä hyötyjä siitä on? Mitä koiran elekieli merkitsee eri leikkitilanteissa?

Leikkiminen niin pentuiällä kuin aikuisenakin on kaikille koirille tärkeää. Sillä ehkäistään sekä ongelmakäytösten esiintymistä, autetaan kehon koordinaatiokykyjen ja sosiaalisten taitojen kehittymistä – ja rentoutetaan koiraa. Ihmisen kanssa leikkiminen ja toisten koirien kanssa peuhaaminen ovat molemmat yhtä lailla tärkeitä asioita. 

Luennolla käydään läpi myös koiran elekielen tärkeimpiä pilareita kuten rauhoittavia ja karkoittavia eleitä ja kohteliasta ärsykkeen lähestymistä.

Luennoitsijana Miira Hellsten. Hellsten on tunnettu eläintenkouluttaja ja Suomen ainoa sertifioitu BAT 2.0 -kouluttaja (CBATI).

Luennolla käsiteltävät aiheet mm.

  • Miksi leikkiminen on koiralle tärkeää?
  • Miten ihmisten tai toisten koirien kanssa leikkiminen tukee koiran hyvinvointia?
  • Miten leikkiä käytetään oikein palkkiona?
  • Miten koiran leikin elekieltä tulisi tulkita?
  • Mitä ovat koiran elekielen tärkeimmät asiat?

Luennoitsijan esittely

Heiluva Häntä -koira- ja kissakoulun yrittäjä Miira Hellsten on ammattitutkinnon suorittanut eläintenkouluttaja (AT) sekä yhteiskuntatieteiden maisteri ja Suomen ainoa sertifioitu BAT 2.0 -kouluttaja (CBATI). Miira on erikoistunut varsinkin arkatassujen ja remmirähjääjien sekä kissojen kouluttamiseen, mutta vetää myös rally-tokon ja noseworkin kausiryhmiä ja kisaa itsekin ko. lajeissa.

Varaa paikka

VARAA PAIKKASI tälle huippuluennolle!

Luento on SporttiRakin jäsenille ilmainen. Muille hinta 25 e. SporttiRakin jäsenet saavat alennuksen verkkokaupasta automaattisesti ollessaan kirjautuneena sisään.

Luennolle ilmoittautuneilla on mahdollisuus lähettää etukäteen kysymyksiä, joita haluavat luennoitsijalta kysyä.

 

VARAA PAIKKASI LUENNOLLE!

 

SporttiRakin nettiluennot
SporttiRakin järjestämille nettiluennoille voit osallistua suoraan kotisohvalta käsin. Et tarvitse osallistumiseen muuta kuin pääsyn Youtubeen. Luennoitsijoina toimivat oman alansa huippuammattilaiset. Luentoja järjestetään noin kerran kuussa. ProRakki-jäsenet pääsevät osallistumaan luennoille veloituksetta! Lisäksi jäseneksi liittyneet pääsevät katsomaan kaikki luennot myös jälkikäteen.

Tarkemmat tiedot

Päivämäärä:
huhtikuu 4
Aika:
18:00 - 20:30
Tapahtumaluokka:
Kotisivu:
http://www.sporttirakki.fi

Järjestäjä

SporttiRakki
Sähköposti:
toimitus@sporttirakki.fi
Kotisivu:
https://sporttirakki.fi/