Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Nettiluento 4.4. klo 18 – Leikki on koiran työtä – POISTUNUT ARKISTOSTA!

04.04.2018 @ 18:00 - 20:30

Keskiviikko 4.4.2018 klo 18-20.30 – Leikki on koiran työtä: opastusta koiran elekieleen ja leikkiin

Huom. Tämä luento on poistunut jäsenten luentoarkistosta.

Miten leikkiä käytetään oikein palkkiona? Miten koiran luontaista leikkikäytöstä hyödynnetään koulutuksessa? Miten leikki kuuluu koiran elämään ja mitä hyötyjä siitä on? Mitä koiran elekieli merkitsee eri leikkitilanteissa?

Leikkiminen niin pentuiällä kuin aikuisenakin on kaikille koirille tärkeää. Sillä ehkäistään sekä ongelmakäytösten esiintymistä, autetaan kehon koordinaatiokykyjen ja sosiaalisten taitojen kehittymistä – ja rentoutetaan koiraa. Ihmisen kanssa leikkiminen ja toisten koirien kanssa peuhaaminen ovat molemmat yhtä lailla tärkeitä asioita. 

Luennolla käydään läpi myös koiran elekielen tärkeimpiä pilareita kuten rauhoittavia ja karkoittavia eleitä ja kohteliasta ärsykkeen lähestymistä.

Luennoitsijana Miira Hellsten. Hellsten on tunnettu eläintenkouluttaja ja Suomen ainoa sertifioitu BAT 2.0 -kouluttaja (CBATI).

Luennolla käsiteltävät aiheet mm.

  • Miksi leikkiminen on koiralle tärkeää?
  • Miten ihmisten tai toisten koirien kanssa leikkiminen tukee koiran hyvinvointia?
  • Miten leikkiä käytetään oikein palkkiona?
  • Miten koiran leikin elekieltä tulisi tulkita?
  • Mitä ovat koiran elekielen tärkeimmät asiat?

Luennoitsijan esittely

Heiluva Häntä -koira- ja kissakoulun yrittäjä Miira Hellsten on ammattitutkinnon suorittanut eläintenkouluttaja (AT) sekä yhteiskuntatieteiden maisteri ja Suomen ainoa sertifioitu BAT 2.0 -kouluttaja (CBATI). Miira on erikoistunut varsinkin arkatassujen ja remmirähjääjien sekä kissojen kouluttamiseen, mutta vetää myös rally-tokon ja noseworkin kausiryhmiä ja kisaa itsekin ko. lajeissa.

Näin pääset luennolle!

  1. Mikäli et ole vielä jäsen, liity ensin jäseneksi! Nettiluennoille on pääsy vain jäsenillä ja ne ovat jäsenille ilmaisia.
  2. Pääset luennolle mukaan suoraan SporttiRakin etusivulta tapahtuman aloitusajankohtana, kunhan olet kirjautunut jäsentunnuksillasi sisään. Jäsenyytesi tulee vain olla voimassa eikä sinun tarvitse ilmoittautua erikseen.
  3. Mikäli et ehdi suoraan lähetykseen mukaan, voit katsoa luennon jälkikäteen jäsenten luentoarkistosta, jonne se ilmestyy automaattisesti heti luennon jälkeen.

SporttiRakin nettiluennot
SporttiRakin järjestämille nettiluennoille voit osallistua suoraan kotisohvalta käsin. Et tarvitse osallistumiseen muuta kuin pääsyn nettiin. Luennoitsijoina toimivat oman alansa huippuammattilaiset ja luentoja järjestetään 2 krt kuussa. Luennoille pääsy on vain jäsenille, jotka näkevät ne veloituksetta – myös tallenteina. Suorassa lähetyksessä luennoitsijalta on mahdollisuus kysyä live chatin kautta myös lisäkysymyksiä. 

Tarkemmat tiedot

Päivämäärä:
04.04.2018
Aika:
18:00 - 20:30
Tapahtumaluokka:
Kotisivu:
https://sporttirakki.fi

Järjestäjä

SporttiRakki
Sähköposti
toimitus@sporttirakki.fi
View Järjestäjä Website